ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρώτη ήττα για Πανσερραϊκό

Την πρώτη τους νίκη πανηγύρισαν τα Χανιά, που επικράτησαν με 2-1 του Πανσερραϊκού, στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ.

Οι Σερραίοι, από την πλευρά τους, γνώρισαν την πρώτη τους φετινή ήττα, έχοντας ακόμα μία νίκη και μία ισοπαλία.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι από τα «λιοντάρια», και στο 3΄ άνοιξαν το σκορ με τέρμα του Μάνιας, ενώ επτά λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 10΄ ο ΑΟΧ ζευγάρωσε τα τέρματα του με σουτ του Τσουκάνη.

Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν στη συνέχεια ήταν να μειώσουν σε 2-1 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαφουτά στο 62΄, ενώ από εκεί και μετά ενέτειναν τις προσπάθειες του για το 2-2, ωστόσο τα Χανιά ήταν αυτά που στο 89΄ έφτασαν κοντά στο 1-3 το πλασέ όμως του Σταματή αποκρούστηκε σωτήρια από τον Μέλκα.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Μέλκας, Ιωαννίδης, Στέβιτς (74’ Τσουβαλτσίδης), Καψάλης, Βοσκόπουλος, Σιάκκας (46’ Κανούλας), Ρούτσης, Τσούτσης, Χατζηδημητρίου, Κάκκο (86’ Παπατζίκος), Μαφουτά.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θοδωρής Γκάτζιος): Αθανασίου, Ζέρης, Νικολόπουλος, Θεολόγου, Δαμιανάκης, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Ντούμος (56’ Σταματής), Μάνιας (88’ Αποστολόπουλος), Γκεμίσης, Λύρας (69’ Σιάννης).

To Top