ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άξιζε η προσπάθεια για τις νεάνιδες

Οι νεάνιδες του γυναικείου ποδοσφαίρου του Άρη δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν με 4-1 από το παιδικό του Ορφέα Σουρωτής, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Enjoy the game,εγκεκριμένο πρωτάθλημα από την ΕΠΣΜ.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

“Οι κίτρινες δεν ξεκίνησαν τόσο καλά και δέχτηκαν γρήγορα δύο γκολ στο 8′ και στο 12′ της αναμέτρησης. Στην συνέχεια,  μπήκαν στο παιχνίδι κάνοντας αρκετούς συνδυασμούς και περιορίζοντας αρκετά τον αντίπαλο τους.

Ακόμα, οι νεάνιδες του ΑΡΗ  πίεσαν την αντίπαλη άμυνα με σκοπό να μειώσουν το σκορ.Έτσι,μετά από την πίεση της Ευαγγελίας Μουστάκη και της Μαρίας Αναστασιάδου,ο αντίπαλος αμυντικός πέτυχε αυτογκόλ στο 20′ της αναμέτρησης και το σκορ έγινε 2-1, όπου ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι κίτρινες δεν ξεκίνησαν καλά και ο Ορφέας Σουρωτής πέτυχε δύο γρήγορα γκολ στο 29′ και στο 33′ της αναμέτρησης και έτσι προηγήθηκε στο σκορ με 4-1, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

ΑΡΗΣ (Κολλήγα): Βήκα (τερματοφύλακας, αρχηγός), Σηφακάκη, Μπασματζίδου, Θωμαδάκη, Σιδηροπούλου, Παρούση, Μουστάκη, Καπόν, Κούρο, Αναστασιάδου Μαρία.Αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο: Κούσκουρα, Τσιάτσου, Σελεμίδου”.

To Top