ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αγγελούδης: “Ιδιαίτερο συναίσθημα να παίζω κόντρα στον Άρη”

Ο νυν ποδοσφαιριστής του Πανελευσινιακού και πρώην του Άρη, Νίκος Αγγελούδης,  μίλησε για τον αγώνα με τους «κίτρινους» και τη φετινή Φούτμπολ Λιγκ.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο Αθλητικό Μετρόπολις:

«Προερχόμαστε από πολλές ήττες, δεν έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια αν και πλησιάζουν τα Χριστούγεννα. Προσπαθούμε να σηκώσουμε κεφάλι».

Για το γεγονός ότι αντιμετώπισε την πρώην ομάδα του: «Είναι ιδιαίτερο συναίσθημα, πρώτη φορά παίζω αντίπαλος του Άρη. Μικρός ήθελα να παίξω στον Άρη, έχω παίξει στον Άρη και τώρα έπαιξα αντίπαλός του. Είναι ο φίλος μου ο Διούδης που του έβαλα γκολ αλλά έπιασε και ένα ακόμη σουτ μου, που κράτησε τον Άρη στο παιχνίδι».

Για τον φετινό Άρη: «Ο Άρης είναι η πιο ποιοτική ομάδα στη Φούτμπολ Λιγκ. Επιθετικά είναι πολύ δυνατός, με το ρόστερ του να μην έχει να ζηλέψει κάτι από ομάδες Σούπερ Λιγκ. Εχει τον Τάτο, τον Μπαργκάν, τον Μιλούνοβιτς, έχει καλούς παίκτες ακόμη και στον πάγκο που δεν έπαιξαν».

Για το αν μπορεί ν΄ ανοίξει την διαφορά ο Αρης ή θα έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα: «Έχει καλές ομάδες φέτος. Η Λαμία παίρνει αποτελέσματα, ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα, ο Απόλλων Σμύρνης πολύ νοικοκυρεμένη ομάδα. Για να πάρει διαφορά ο Αρης πρέπει να είναι πολύ σοβαρός».

Για τα γήπεδα της Φούτμπολ Λιγκ: «Έχει μεγάλη η διαφορά η κατηγορία. Ο Άρης παίζει στο Κλ.Βικελίδης που είναι καθαρά ποδοσφαιρικό ενώ όταν πηγαίνει να παίξει εκτός, τότε θα έχει πρόβλημα λόγω των αγωνιστικών χώρων, καθώς έχει πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και σε κάποια γήπεδα παίζει ρόλο η δύναμη».

To Top