ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βουτσιάς: “Ο Άρης δεν έχει μεγάλες διαφορές από τις περισσότερες ομάδες της Σούπερ λίγκας”

Ο Πασχάλης Βουτσιάς μίλησε για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος, το χθεσινό ματς με την Βέροια και το βάθος του “κιτρινόμαυρου” πάγκου.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον Arena FM:

Για την πρόκριση στην επόμενη φάση: «Είναι ένα σημαντικό βήμα, δείχνει ότι η ομάδα επιστρέφει σιγά-σιγά και ότι δεν έχει μεγάλες διαφορές από τις περισσότερες ομάδες της Super League. Εμάς ο στόχος μας είναι άλλος και είναι το πρωτάθλημα, αλλά και στο κύπελλο όσο πάει θα το κυνηγήσουμε».

Για το βάθος στον πάγκο που υπάρχει στον Άρη: «Ο πρόεδρος και ο προπονητής δημιούργησαν μια ομάδα το καλοκαίρι, η οποία θα μπορούσε ν΄ ανταποκριθεί σε όλους τους τομείς. Η ομάδα έχει 22-23 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ανά πάσα στιγμή μπορούν να μπουν μέσα και να βοηθήσουν την ομάδα».

Για το ότι φέτος έχεις αλλάξει πολλές θέσεις: «Είναι καλό ένας ποδοσφαιριστής να μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις, εγώ είμαι υπέρ αυτού. Ο κ. Αναστόπουλος είναι αυτός που αποφασίζει και εγώ θα παίζω σε οποιαδήποτε θέση επιλέξει ο προπονητής μου και σε οποιαδήποτε θέση έχει ανάγκη η ομάδα».

Για το χθεσινό παιχνίδι με την Βέροια: «Υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι δεν έπρεπε να δεχτούμε γκολ. Περάσαμε το παιχνίδι ανώδυνα, χωρίς τραυματισμούς, πετύχαμε τον στόχο μας και όλα καλά».

Για το ξεκίνημα της σεζόν: «Κάναμε ένα μουδιασμένο ξεκίνημα και η διακοπή δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα. Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει, η ομάδα πατάει καλύτερα στο γήπεδο και όσο περνάει ο καιρός θ΄ αποδίδει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο. Η ομάδα βρίσκει λύσεις στο σκοράρισμα, δεν τρώει εύκολα γκολ και όσο περνάει ο καιρός θα δενόμαστε όλο και περισσότερο μεταξύ μας. Αυτό πάντως που έγινε στην αρχή είναι παγκόσμια πρωτοτυπία, αναβολή, κόντρα αναβολή. Κουράζονται οι ποδοσφαιριστές, δεν έχουν ρυθμό και δεν υπήρχε ούτε στόχος αλλά ούτε κίνητρο».

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τα Τρίκαλα: «Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Την Κυριακή έχουμε μια δυνατή ομάδα απέναντί μας με υψηλούς στόχους, αλλά και εμείς έχουμε τους δικούς μας στόχους και την δική μας φιλοσοφία και θέλουμε οπωσδήποτε την νίκη»

Για τις ομάδες που μπορούν να κοντράρουν τον Άρη: «Υπάρχουν παραδοσιακές δυνάμεις στην Football League, όπως είναι ο ΟΦΗ, τα Τρίκαλα, η Λαμία που έχει κάνει ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα, ο Απόλλων Σμύρνης αλλά και ο Αγροτικός Αστέρας που έκανε πολύ ελπιδοφόρο ξεκίνημα και έχει βάλει τις βάσεις για την συνέχεια».

Για τον κόσμο: «Χθες ήταν δύσκολη ώρα, είχε και πάρα πολύ κρύο και το καταλαβαίνουν αυτό. Την Κυριακή, πάντως, πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα δώσει βροντερό ‘παρών’ και η ομάδα θα στείλει ακόμα ένα ηχηρό μήνυμα».

To Top