ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καράμπελας: “Δεν θέλω να θυμάμαι τι είχε γίνει με τον Γεωργιάδη, από τον κόσμο του Άρη θέλω μόνο να γεμίσει το γήπεδο”

Ο έτερος ποδοσφαιριστής του Άρη, που παρευρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στη μπουτίκ της ΠΑΕ, ο Νίκος Καράμπελας, μίλησε τόσο για το ματς με τα Τρίκαλα, όσο και για τον κόσμο των “κιτρινόμαυρων”:

“Η κατηγορία είναι δύσκολη, το ξέρουμε όλοι. Έτοιμοι από την πρώτη αγωνιστική. Εμφανιστήκαμε κάπως αδύναμοι στα φιλικά, αλλά από εκεί και πέρα η ομάδα μπήκε σε ένα καλό δρόμο. Παίρνει τα αποτελέσματα που είναι και το πιο σημαντικό. Είμαστε ακόμα στην αρχή. Πολλή δουλειά, κάτω το κεφάλι. Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον”, τόνισε αρχικά ο 31χρονος αμυντικός.

Για την αντιαθλητική ενέργεια του νυν προπονητή των Τρικάλων, Γιώργου Γεωργιάδη, σε ματς ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ, με πρωταγωνιστή τον ίδιο, τόνισε: “Στιγμές σαν αυτές κανείς δεν θέλει να θυμάται. Εγώ στον Άρη έχω να θυμάμαι ωραία πράγματα. Τέτοιες στιγμές δεν θέλω να τις έχω στο μυαλό μου. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει. Εγώ θυμάμαι το Χαριλάου γεμάτο. Αυτό θέλω από τον κόσμο, τίποτα άλλο”.

Για το γεγονός, ότι χρησιμοποιείται και στο κέντρο της άμυνας: “Η εμπειρία των χρόνων βοηθάει σε κάτι τέτοιο. Έχω συζητήσει να βοηθήσω όπου θέλει ο προπονητής μου”.

To Top