ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“2 στα 2” για τον Άρη, που πέρασε και από τους Αμπελόκηπους!

Μία σπουδαία νίκη πήραν σήμερα οι γυναίκες του Άρη, που έφυγαν με το τρίποντο – χάρη στο 3-1 τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων – από το «Ι. Λεμονίδης».

Τα κορίτσια του Δημήτρη Σολκίδη, τα οποία πήραν τη δεύτερη σερί τους νίκη, προηγήθηκαν με 1-0, όμως, οι γηπεδούχες έφεραν το ματς στα ίσια (1-1). Οι «κίτρινες», ωστόσο, παίζοντας πολύ καλύτερα στα δύο επόμενα μέρη, πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα της Ομοσπονδίας:

“Ο αγώνας ήταν πολύ δυνατός, πρόσφερε ωραίο θέαμα στους θεατές, καθώς ο Αρης συνάντησε σθεναρή αντίσταση και χρειάστηκε η πολή καλή εμφάνιση των περιφερειακών του (Καετάνο, Αλεξάκου και Κις) για να «αποδράσει».

Από την άλλη μεριά κορυφαία ήταν η Αλεξία Καλανταρίδου και την ακολούθησε σε απόδοση η Κατερίνα Μπολέτου, ενώ αξιοσημείωτη ήταν η πρώτη εμφάνιση (ως βασικής) της λίμπερο Δάκου και η επιστροφή της Παπάζογλου.

Ο Άρης ξεκίνησε προηγούμενος με 2-7, η Ελπίδα πέρασε προσωρινά 17-16, αλλά όταν η Αλεξάκου πήγε στη γραμμή του σέρβις το σκορ έγινε 23-17 και εκεί κρίθηκε το σετ. Στο δεύτερο σετ η Ελπίδα ήταν καταιγιστική στο σέρβις και το μπλοκ, για να ισοφαρίσει σε 1-1, ενώ στο τρίτο οι δύο ομάδες συμβάδιζαν μέχρι το 13-14, όταν ανέλαβε δράση η Καετάνο.

Στο τέταρτο σετ ο Αρης ξέφυγε με 6-11, αλλά η Ελπίδα ισοφάρισε (12-12) και πέρασε 19-18 με μπλοκ της Καλανταρίδου στην Κις. Η Ουγγαρέζα όμως ξανάβαλε την ομάδα της μπροστά με 21-22 και ο Αρης τελείωσε το σετ με αιχμή την Καετάνο.

Tα σετ: 20-25, 25-14, 19-25, 22-25

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Νώτη, Γουίλσον, Μ. Μπολέτου, Κ. Μπολέτου, Καλανταρίδου, Καλαντάτζε, Δάκου (λ) – Σουπιώνη (λ), Παπάζογλου, Καραμούτσα, Γεροβασιλείου, Μυλωνά, Καλαϊτζάκη.

ΑΡΗΣ (Σολκίδης): Καετάνο, Πεσόα, Αλεξάκου, Πήττα, Καραφουλίδου, Κις, Κελεσίδου (λ) – Γουγούση.

 

To Top