ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μια απίστευτη κιτρινόμαυρη ιστορία: Η αγάπη για τον Άρη “νικάει” και την τρομοκρατία στο Βερολίνο! (photo)

Μια απίστευτη ιστορία που δείχνει ότι η αγάπη για τον Άρη και τον αθλητισμό μπορεί να “νικήσει” και την τρομοκρατία!

Η ομάδα ΑΣ Παπάδες Θεσσαλονίκης, που αγωνίζεται από το 2015 στην ΕΠΣΜ, έχοντας κερδίσει διακρίσεις για το ήθος και την προσφορά της στο ποδόσφαιρο, από το 2011 – όταν πρωτομπουσούλησε ποδοσφαιρικά – βρέθηκε αυτές τις μέρες στο Βερολίνο, προκειμένου να δώσει φιλικό παιχνίδι με την Preussen.

Ο αγώνας τελικά ακυρώθηκε, λόγω της τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε στο Βερολίνο πριν δυο μέρες με το γνωστό σε όλους θλιβερό αποτέλεσμα: νεκροί και τραυματίες, ένα γεγονός που συγκλόνισε την Ευρώπη το τελευταίο 48ωρο.

Το απίστευτο της ιστορίας είναι ότι τα μέλη της ομάδας, στα οποία ανήκουν και πολλοί φίλοι του Άρη, είχαν περάσει λίγη ώρα πριν από το σημείο της τρομοκρατικής επίθεσης στην Χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου. Η είδηση της επίθεσης τους συγκλόνισε… 

Παρόλα αυτά, με φωτογραφία που έστειλαν τα… Αρειανά της ομάδας στο PRESSARIS κατέγραψαν το μήνυμα ότι ο αθλητισμός και η αγάπη σε αυτόν παραμένει ανίκητα απέναντι σε οποιαδήποτε τρομοκρατική πράξη! “Φιλιά από τα Αρειανά του Αθλητικού Συλλόγου Παπάδες Θεσσαλονίκης που ήρθαμε για φιλικό στο Βερολίνο” ανέφερε καταλήγοντας το σχετικό μήνυμα, με την… απαραίτητη αναμνηστική φωτογραφία, όπου κρατούν τη σημαία του Άρη στην καρδιά της Γερμανικής μεγαλούπολης! 

Η ομάδα Παπάδες υπήρχε από πριν σαν πανεπιστημιακή ομάδα 5×5 για αρκετά χρόνια έχοντας κατακτήσει δύο κύπελλα Θεσσαλονίκης ενώ έφτασε μέχρι το τελικό κυπέλλου Ελλάδος το 2015 και το 2016 στη Κόρινθο αλλά και τις δύο φορές βγήκε δεύτερη. Πρόκειται για μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας στο θεσμό του unileague με οπαδούς διακρίσεις και πρωτοποριακές ενέργειες με φιλικά σε άλλες πόλεις με ομάδες, με group στο facebook  και γενικά αρκετές καινοτομίες που οδήγησαν στο επόμενο βήμα δηλαδή στην ίδρυση της ερασιτεχνικής ομάδας των Παπάδων.  

Η ομάδα αρχικά είχε κίτρινο και μαύρο σαν χρώμα, αλλά άλλαξε στη συνέχεια με απόφαση της νέας διοίκησης.

To Top