ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Αντρέου, ο “κόφτης” και ο σέντερ-μπακ

Στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τα Χανιά, ο Νίκος Αναστόπουλος απέφυγε να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις αναφορικά με την ενίσχυση της ομάδας στα μετόπισθεν.

Οι πρώτες συζητήσεις, βέβαια, έχουν ήδη γίνει με τον Θοδωρή Καρυπίδη, προκειμένου να “κλειδώσουν” οι μεταγραφικοί στόχοι.

Ηδη γίνονται συζητήσεις για ένα κεντρικό αμυντικό κι έναν «κόφτη», που θα αποκτηθεί προκειμένου να δέσει την άμυνα με το κέντρο. Εκεί άλλωστε, εντοπίζεται μέχρι στιγμής, η δυσλειτουργία του φετινού Άρη.

Είναι προφανές πλέον ότι ο Αντρέου δεν αντεπεξέρχεται στα “θέλω” του αλενατόρε, ο οποίος έχει να τον χρησιμοποιήσει (βασικό) σε αγώνα Πρωταθλήματος από τον Κισσαμικό. Aν συνεχιστεί μάλιστα αυτή η εικόνα κανείς δεν θα μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να λυθεί το συμβόλαιό του προκειμένου να αδειάσει η θέση ξένου.

Το διάστημα της διακοπής, πέρα από τις όποιες κινήσεις ενίσχυσης προκύψουν, ο Αναστόπουλος θα δουλέψει συστηματικά με την αμυντική λειτουργία, αν και τα περισσότερα λάθη που έχουν γίνει προήλθαν από ατομικές επιπόλαιες ενέργειες και αντιδράσεις, που επίσης πρέπει να προβληματίσει.

 

 

To Top