ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανάκογλου: “Το καλύτερο που μπορούμε κόντρα στον Ολυμπιακό”

Ο Δημήτρης Ανάκογλου εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη τύπου, δηλώνοντας αρχικά για το ματς: 

“Να πω ότι το θετικό για όλους ότι σε αυτό το γήπεδο, είμαστε τυχεροί που είμαστε υγιείς μετά το ματς. Από τη στιγμή που δεν υπήρχε τραυματισμός είναι θετικό από μόνο του. Δεν μπορέσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, δεν μας βοήθησε το γήπεδο. Πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα στην απόδοσή μας, δεχόμαστε εύκολα γκολ με ελάχιστες ευκαιρίες. Αυτά τα ματς μας δίνουν κάποια μαθήματα”.

Για την πίεση του δευτέρου ημιχρόνου: “Εννοείται ότι το βλέπουν όλοι αυτό. Μπήκαμε να παίξουμε με πίεση γιατί από το πουθενά δεχθήκαμε ένα γκολ. Σχεδόν σε όλα τα ματς, δεχόμαστε γκολ, κυνηγάμε τις περισσότερες φορές το ανατρέψαμε, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι για να μην έχουμε τέτοια πίεση”.

Για το αν έπρεπε να αναβληθεί το ματς: “Προσωπική μου άποψη, θα έπρεπε να αναβληθεί, όχι μόνο για εμάς, αλλά και για την άλλη ομάδα. Γλιστρούσαμε, μόνιμα με τον διαιτητή μας είπε ότι το ματς πρέπει να γίνει αύριο ο αγώνας κι ότι δεν θα αλλαζε κάτι”.

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: “Γενικότερα ο θεσμός του Κυπέλλου είναι διαφορετικός. Ειναι ένα ματς που παίζουμε με την πρωταθλήτρια ομάδα, δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Μακάρι να είναι καλύτερος ο καιρός και να έρθει στο γήπεδο. Το καλύτερο που μπορούμε για να πάρουμε ότι καλύτερο από αυτά τα δύο ματς”.

To Top