ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φοιρός: “Ο Άρης βρίσκει τα πατήματά του”

Ο  Γιώργος Φοιρός μίλησε για το επερχόμενο ματς κυπέλλου του Άρη με τον Ολυμπιακό, για την μέχρι τώρα πορεία του στη Φούτμπολ Λιγκ, αλλά και για την ενίσχυση του ρόστερ.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον Arena FM:

Για το μας κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: «Θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που θα θυμίζει παλιές εποχές, όμως, ο Άρης πρέπει να ρίξει όλο το βάρος στο πρωτάθλημα, γιατί και το Σάββατο και τις επόμενες αγωνιστικές είναι πολύ δύσκολα τα παιχνίδια. Δεν πρέπει να χάσει άλλο έδαφος, γιατί έχει μείνει λίγο πίσω. Ο Αναστόπουλος ξέρει και θα το διαχειριστεί καλά όλο αυτό.

Για το πώς βλέπει τον Άρη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα: “Ο Άρης σταθεροποίησε την απόδοσή του και βρίσκει τα πατήματά του. Με τον Πανσερραϊκό ήταν η καλύτερη εμφάνιση”.

Για το αν χρειάζεται ενίσχυση: “Ο Άρης θέλει κάποιες συμπληρωματικές κινήσεις και θα πάνε καλά τα πράγματα. Νομίζω ότι θέλουμε τρεις καλούς παίκτες να βοηθήσουν άμεσα στην ομάδα. Να μπουν άμεσα στην 11άδα. Έχουμε αδυναμίες σε κάποιες θέσεις”.

Για το αν περιμένει να γεμίσει ο κόσμος του Άρη το “Κλεάνθης Βικελίδης” την Τετάρτη: “Αλλιώς είναι να έχει κόσμο στο γήπεδο. Μακάρι να ευνοήσει ο καιρός και να είναι γεμάτο το γήπεδο”.

To Top