ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Έκλεψαν” τον βαθμό της ισοπαλίας οι κορασίδες

Ισόπαλες (5-5) αναδείχθηκαν οι κορασίδες του Άρη με την Ακαδημία Shooters Ελαιώνες Πυλαίας, στον πρώτο τους επίσημο αγώνα για το 2017!

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«Τα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικού χαρακτήρα και οι κίτρινες διατηρώντας τις γραμμές τους δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να αναπτυχθεί και να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες.

Στο 16′ της αναμέτρησης άνοιξαν το σκορ με προβολή της Δήμητρας Κρομύδα,αφού πήρε το ριμπάουντ μετά από σουτ της Ιωάννας Τζήσιου,το οποίο απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας!

Στο επόμενο λεπτό όμως μετά από μία αδράνεια των κορασίδων του ΑΡΗ η Ακαδημία Shooters πέτυχε την ισοφάριση.

Μετά οι κίτρινες πήραν τον έλεγχο του αγώνα και έκαναν το 2-1 στο 19′ με σουτ της Ιωάννας Τζήσιου, μετά από ωραία διπλή ατομική προσπάθεια,όπου το πρώτο της σουτ το απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Στο 22′ έγινε το 3-1 υπέρ των κορασίδων του ΑΡΗ με σουτ της Εριφύλης Γεωργαλά, ενώ στο 24′ έγινε το 3-2,όπου ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι κίτρινες πέτυχαν γκολ με το…. καλημέρα στο 28′ της αναμέτρησης με όμορφο σουτ της Δάφνης Αντωνιάδου και το σκορ έγινε 4-2 υπέρ των κορασίδων του ΑΡΗ!

Στην συνέχεια όμως έπεσε η απόδοση των κοριτσιών του ΑΡΗ,οι οποίες δέχτηκαν 3 γκολ στο 35′,στο 40′ και στο 42′ με το σκορ να γίνεται 4-5 υπέρ την ομάδας των αγοριών.

Έτσι, η Δήμητρα τράνταξε το κάθετο δεξί δοκάρι μετά από δυνατό μακρινό σουτ που έκανε στο 45′.

Στα τελευταία 5 λεπτά οι κίτρινες αύξησαν και άλλο την πίεση τους προς την αντίπαλη άμυνα με σκοπό την ισοφάριση. Πράγμα το οποίο έγινε στο ακροτελεύτιο δευτερόλεπτο του αγώνα μετά από όμορφο στοπάρισμα και άψογη εκτέλεση με πλασέ της Δάφνης Αντωνιάδου,η οποία νωρίτερα έκλεψε την μπάλα από τους αντίπαλους αμυντικούς!

ΑΡΗΣ (Καλογεροπούλου): Κιουρτσή (τερματοφύλακας), Τζήσιου, Γρηγοριάδου, Θεοδωράκη, Κρομμύδα, Αντωνιάδου, Γεωργαλά, Αϊδινή».

To Top