ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Παλεύουμε με την αστάθειά μας, αυτό είναι το στοίχημα μας”

Ο Δημήτρης Πρίφτης προσπάθησε να εξηγήσει ποιο παραμένει το πρόβλημα της ομάδας του και ανέλυσε την διαφορά του σημαντικού από το κρίσιμο παιχνίδι, όπως έκανε και σε ειδικό μίτινγκ με τους παίκτες.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε αρχικά: “Συγχαρητήρια για την προσπάθεια… Εχουμε ανάμικτα συναισθήματα. Μια νίκη σαν τη σημερινή, μετά από μια ήττα το Σάββατο. Παίξαμε πολύ σκληρά στην άμυνα, παλέψαμε για κάθε κατοχή, είχαμε σωστή συμπεριφορά, φάνηκε από την αμυντική μας προσπάθεια. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε ακόμα καλύτερη άμυνα” και πρόσθεσε: “Δεν ξέρω πόσο αρκετή μπορεί να είναι η διαφορά, διότι περιμένουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι στην Γαλλία. Η Στρασμπούρ παίζει σε πολύ υψηλό τέμπο, εκτελεί με αυτοπεποίθηση στην έδρα της, το ξέρουμε αυτό, μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά μέχρι τότε έχουμε άλλα παιχνίδια για το πρωτάθλημα και τον τελικό του κυπέλλου”.

Ρωτήθηκε τι άλλαξε σε σχέση με τον αγώνα στην Πυλαία και απάντησε: “Δεν μπορώ να το εξηγήσω και αυτό είναι το πρόβλημα της ομάδας. Παλεύουμε με αυτή την αστάθεια και αυτό είναι το στοίχημά μας. Έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα και εμφανιζόμαστε οι ίδιοι άνθρωποι με διαφορετικές νοοτροπίες και αντιμετώπιση ενός ματς. Αυτό είναι το πρόβλημα της ομάδας, γι’ αυτό η ζωή μας δεν είναι τόσο φυσιολογική. Προσπαθούμε και πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε…”.

Ρωτήθηκε αν το ότι ο Άρης έχει κερδίσει τα κρίσιμα παιχνίδια με ΑΕΚ (ημιτελικό κυπέλλου) και χθες αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας και για τα επόμενα που έρχονται και απάντησε: “Βεβαίως και αφήνει. Έχουμε κάνει ένα ειδικό μίτινγκ με τους παίκτες και προσπάθησα να τους εξηγήσω τη διαφορά του σημαντικού από το κρίσιμο παιχνίδι. Με τον ΠΑΟΚ ήταν σημαντικό παιχνίδι, για το γόητρο και βαθμολογικά, όμως δεν είναι ένα παιχνίδι με την πλάτη στον τοίχο, διότι υπάρχουν ακόμα 10 αγωνιστικές, υπάρχουν τα πλέι οφ, έχεις ακόμα δύο σουτ. Το σημερινό είναι κρίσιμο και είναι αισιόδοξο ότι το κερδίσαμε… Το ματς με την ΑΕΚ ήταν κρίσιμο…”.

Για την απόδοση του Τζάκσον σχολίασε: “Είναι ιδιαίτερα μαχητικός, πηγαίνει στη μπάλα, είναι πεινασμένος, δεν έχει εμπειρία, δεν γνωρίζει ακριβώς το υψηλό επίπεδο. Είναι στα πρώτα του βήματα σε πολλούς τομείς στην καριέρα του. Θα μας βοηθήσει, σήμερα ήταν μέρος της προσπάθειας όλης της ομάδας…”.

To Top