ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αναστόπουλος: “Με 11 δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε, είμαστε τσαντισμένοι…”

Ικανοποιημένος από τον προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος, στη συνέντευξη τύπου, μετά το τέλος του αγώνα. Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: “Κρίμα για την προσπάθεια, διότι δώσαμε το παραπάνω, όταν μείναμε με 10 παίκτες. Όποιος το έβλεπε το ματς, με 11 παίκτες δεν υπήρχε περίπτωση να μην κερδίζαμε. Εμείς δεν πανηγυρίζουμε γιατί πήραμε ισοπαλία. Κοιτάμε το επόμενο της Τετάρτης για να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Αν ήμασταν με 11 δεν υπήρχε περίπτωση να μην κερδίζαμε αυτό το ματς. Είμαστε τσαντισμένοι. Να δώσω συγχαρητήρια και μπράβο για την μεγάλη προσπάθεια ειδικά όταν μείναμε με 10 παίκτες. Είναι φυσικό επόμενο η ομάδα του Απόλλωνα να είχε κατολή, αλλά δεν απειληθήκαμε μόνο από τον αέρα.

Για τις αλλαγές του: “Από τη στιγμή που πήγαμε να αμυνθούμε γιατί ο Απόλλων έκανε μόνο επιθέσεις από τον αέρα, αν εξαιρέσουμε τον Ταυλαρίδη και τον Σόουζα, ποιον άλλον είχαμε. Είχε 5 ψηλούς ο Απόλλων. Ικανοποιημένος από την προσπάθεια. Παίξαμε με η Λαμία, δεν δόθηκαν τρία πέναλτι, δόθηκε το ένα. Αν στο 75΄το έδινε με τη Λαμία, μου αφαίρεσε το δικαίωμα να κερδίσουμε. Σήμερα με 11 θα το παίρναμε το παιχνίδι».

Για τον Ντούνη: “Λάθη κάνουν όλοι, δεν θα του πάρουμε το κεφάλι. Ο Άρης αδίκησε τον εαυτό του που έμεινε με 10 παίκτες. Δεν παίρνουμε τους βαθμούς πίσω με υποθέσεις. Καμιά φορά η οπισθοχώρηση είναι λογική, όταν παίζει ο άλλος με παίκτη παραπάνω. Εγώ συνολικά και με 10 παίκτες δεν υπάρχει φάση του Απόλλωνα. Η φάση του Παυλίδη που φεύγει δεν υπάρχει οφ σαιντ”.

Για την διαφορά πλέον από Απόλλωνα και Λαμία: “Εύκολο δεν υπάρχει τίποτα. Απλά σε όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, να υπάρχει ο πρωταθλητής από΄τον α΄γύρο. Πρωταθλητής είναι αυτός που θα κερδίσει την άνοδο στις 10 Ιουνίου».

Για τις επιλογές του στην αρχική ενδεκάδα: «Ο Ταυλαρίδης είναι γνωστός, όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να έχανα με 11. Πολύ καλύτεροι από τον Απόλλωνα σε όλες τις γραμμές».

 

To Top