ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καββαδάς: “Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία, πρέπει να ηρεμήσουμε και να κοιτάξουμε τη συνέχεια…”

Ο Βασίλης Καββαδάς, εστίασε στην μέτρια εικόνα του Άρη στο επιθετικό κομμάτι, παρότι η εμφάνιση αμυντικά ήταν καλή, με πάθος και προσήλωση στο πλάνο. Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

Για τον αγώνα: Είναι ένα περίεργο βράδυ για εμάς, θεωρώ ότι είχαμε μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό. Κάναμε κάποια αβίαστα λάθη το χάσαμε σε κάποιες λεπτομέρειες. Αν μπορούσαμε κάποια στιγμή τη φετινή σεζόν να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό, αυτή ήταν σήμερα γιατ’ι δεν έδειξε το πρόσωπο που συνήθως εμφανίζει. Δυστυχώς δεν αρπάξαμε την ευκαιρία, πρέπει να συνεχίσουμε να σηκώσουμε το κεφάλι, να ανακτήσουμε την ψυχολογία, Τετάρτη έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι που εξασφαλίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση”.

Για το τρίποντο του Ρίβερς: “Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟ έχει μεγάλες προσωπικότητες και μεγάλους παίκτες, ανα πάσα στιγμή να πάρουν μεγάλα σουτ. Να βάλουν την μπάλα όταν καίει. Ο Ρίβερς το έχει αποδείξει χρόνια τώρα, ήταν ένα μεγάλο σουτ”.

Για το σερί της μείωσης του Άρη: “Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στην άμυνα, βγάλαμε ενέργεια, προσηλωμένοι στο πλάνο μας, παθιασμένοι, αλλά δεν λειτουργήσουμε καλά επιθετικά”.

Για το ματς με την Στρσμπουργκ: “Πρέπει να ξεχάσουμ αυτό το ματς, να συγκεντρωθούμε, να ηρεμήσουμε λίγο γιατί ήταν ένα ματς με πολύ ένταση και από Δευτέρα, ξεκινάμε την προετοιμασία μας για το ευρωπαϊκό ματς”.

To Top