ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λελούπ στο PRESSARIS: “Κρίσιμο το πρώτο παιχνίδι με Βιλερμπάν, να είναι έτοιμος για σκληρό παιχνίδι ο Άρης”

Ο Ζερεμί Λελούπ γνωρίζει άριστα την Βιλερμπάν, την οποία έχει αντιμετωπίσει και υπογράμμισε στο PRESSARIS πως σημαντικό ρόλο θα παίξει το πρώτο παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο.

Ο Γάλλος φόργουορντ της Στρασμπούρ έχει αγωνιστεί ουκ ολίγες φορές κόντρα στη Βιλερμπάν. Ρωτήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για την αναμέτρηση της γαλλικής ομάδας με τον Άρη και απάντησε: “Πιστεύω ότι είναι ισορροπημένο ζευγάρι. Η Βιλερμπάν δεν ξεκίνησε καλά τη χρονιά, αλλά πλέον είναι ομάδα που έχει βρει ρυθμό και έχει πολύ καλή απόδοση σε όλα τα παιχνίδια της”, ενώ επεσήμανε επίσης πως “είναι ομάδα που παίζει αρκετά σκληρά, οπότε θεωρώ πως κλειδί θα είναι το πρώτο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη. Εκεί αν δεν επιτρέψει τον Άρη να παίξει όπως έπαιξε κόντρα σε μας, τότε θα έχει πιθανότητες. Είναι πολύ κρίσιμο το πρώτο παιχνίδι. Εμείς ουσιαστικά χάσαμε πολλές από τις ελπίδες μας στην Θεσσαλονίκη”.

Ο Λελούπ πρόσθεσε πως “ο Άρης θα πρέπει να προετοιμαστεί για ένα σκληρό παιχνίδι, με πολλές επαφές και θα πρέπει να έχει λύσεις και στα 40 λεπτά των δύο αγώνων”.

To Top