ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τάτος: “Από εμάς εξαρτάται, νίκες μέχρι το τέλος, χωρίς λάθη! Δεν κοιτάμε τους αντιπάλους”

Ο Ανδρέας Τάτος εκπροσώπησε τους παίκτης του Άρη μιλώντας στη σημερινή media day που διοργάνωσε η ΠΑΕ ενόψει του αγώνα με τον Πανελευσινιακό, αλλά και της συνέχεια του πρωταθλήματος.

“Από εμάς εξαρτάται, νίκες μέχρι το τέλος, χωρίς λάθη! Δεν κοιτάμε τους αντιπάλους” ήταν το μήνυμα του αρχηγού του Άρη.

Αρχικά αναφέρθηκε στην νίκη θρίλερ της Κυριακής με την Καλλονή, υπογραμμίζοντας: ” Ακόμη είναι φανερό ότι έχουμε άγχος, αλλά παλεύουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος, μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είχαμε τύχη αυτή τη φορά, αλλά κι εμείς δεν αφήνουμε τίποτα μέχρι το τέλος και την λήξη. Δεν τα παρατάμε σε κανένα ματς”.

Για τη συγκυρία της νίκης του Άρη στο τέλος και το στραβοπάτημα της Λαμίας, εάν αποτελεί καλό σημάδι είπε: “Σίγουρα… Πήραμε την νίκη μ’ ένα σημαντικό γκολ του Ίλιτς, μειώσαμε τη διαφορά και δεν πρέπει να χάσουμε κανένα ματς στη συνέχεια. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά και να ξεπεράσουμε και το άγχος”.

Για τη συνέχεια τόνισε: “Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, ακόμη και με αντιπάλους που είναι χαμηλότερα στη βαθμολογία, όπως φάνηκε και την Κυριακή. Εμείς θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, ακόμη πιο κοντά και θα κοιτάξουμε να μην κάνουμε κανένα λάθος για να μειώσουμε τη διαφορά”.

Για το τι πρέπει να βελτιώσει ο Άρης είπε: “Σημαντικό για να έρθουν οι νίκες είναι να καταφέρουμε να πετυχαίνουμε γρήγορα γκολ. Ένα γρήγορο γκολ αλλάζει τις συνθήκες του παιχνιδιού κι εμείς μπορούμε να παίζουμε πιο ελεύθερα για το τελικό αποτέλεσμα”.

Για την συγκυρία των επόμενων δυο αγωνιστικών που μπορεί να μειώσει κι άλλο τη διαφορά είπε: “Εμείς κοιτάμε όλα τα ματς, κοιτάμε τα δικά μας παιχνίδια. Δεν κοιτάμε τους αντιπάλους, γιατί κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα φέρουν. Όλα τα παιχνίδια λοιπόν είναι κομβικά”.

Για την παρουσία του Κωστένογλου υπογράμμισε: “Σίγουρα άλλαξε κάποια, έβαλε τα δικά του πράγματα στην ομάδα, τη δική του φιλοσοφία, το δικό του πλάνο και κυρίως μας άλλαξε την ψυχολογία, ώστε να είμαστε στο τέλος αυτοί που θα καταφέρουμε την άνοδο”.

Για το αυριανό ματς με τον Πανελευσινιακό: “Κρύβει παγίδες, δεν είναι εύκολο ματς. Με την Λαμία μπορούσε να κερδίσει. Όταν έπαιξαν μ’ εμάς προηγήθηκαν. Τα πάντα εξαρτώνται από εμάς, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

 

 

To Top