ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επέστρεψε στις νίκες (0-2) και περιμένει…

Τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τα γκολ όμως στο δεύτερο είχε σήμερα στο Μάλεμε ο Άρης, που επικράτησε των Χανίων με 2-0 και έφτασε τους 53 βαθμούς. Αντώνης Καπνίδης και Ανδρέας Τάτος τα “κιτρινόμαυρα” τέρματα. Ο Άρης περιμένει πλέον στραβοπάτημα της Λαμίας, για να μειώσει τη διαφορά, καθώς επέστρεψε στις νίκες μετά από την ήττα στα Τρίκαλα την προηγούμενη αγωνιστική.

Με τον Άρη να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, τις ευκαιρίες, αλλά να του λείπει το γκολ, ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στο Μάλεμε. Μόλις στο 6΄η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, με τον Παυλίδη να πλασάρει χωρίς δύναμη από την μεγάλη περιοχή και να χάνει σημαντική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, στο 12΄με τον Γεωργίου να απομακρύνει σε κόρνερ το καλό σουτ του Παυλίδη! Σουτ στη κίνηση του Τάτου στο 13΄ανάγκασε τον Γεωργίου σε μία ακόμα καλή επέμβαση. Στο 20΄ο Τζανακάκης σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ, όπως και το σουτ του Μπούρμπου στο 36΄, στην τελευταία τελική του Άρη στο α΄μέρος.

Η είσοδος του Καπνίδη στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε πιο επιθετικό τον Άρη. Ο 24χρονος φορ κατάφερε να ανοίξει το σκορ(0-1) στο 63΄με προβολή, μετά από γύρισμα του Παυλίδη. Στο 71΄, η κεφαλιά του μετά από σέντρα του Τάτου, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των Χανίων, με τον Ντούνη να κερδίζει το πέναλτι στην προσπάθειά του να φτάσει την μπάλα. Ο Ανδρέας Τάτος ανέλαβε την “εκτέλεση”, ήταν απόλυτα εύστοχος, δίνοντας προβάδισμα (0-2) δύο τερμάτων στους “κιτρινόμαυρους”.

Χανιά (Ν. Παντέλης): Γεωργίου, Ζέρης, Ηρακλής (72΄Αφράτης), Κοζάκης (72΄Ντούμος), Τσουκάνης, Δαμιανάκης, Φουρλάνος, Λάσκαρης (84΄Μηλιώτης), Αποστολόπουλος, Ρούνεϊ, Σταματής

Άρης (Ν. Κωστένογλου): Διούδης, Μπούρμπος, Τζανακάκης (76΄Καράμπελας), Χαριτωνίδης, Σόουζα, Πίτου Γκαρσία (46΄Καπνίδης), Ρόβας (72΄Μακουτά), Παυλίδης, Ντούνης, Ίλιτς, Τάτος

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), Λυμπερόπουλος (Αθηνών)

To Top