ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μήνυμα ζωής! Ο Ερασιτέχνης Άρης στο πλευρό του κιτρινόμαυρου “πολεμιστή”!

Στις 29 Ιουνίου ο Νίκος Λαμπρούλης μέλος της οικογένειας του Άρη και πρεσβευτής του κινήματος  Run to Change Diabetes , θα πάρει μέρος στον ultra trail αγώνα Rodopi Challenge 50 miles , έναν αγώνα μήκους 82 χιλιομέτρων στα βουνά της Ροδόπης.

Όπως αναφέρει ο Ερασιτέχνης Άρης: “Ο Νίκος ζει εδώ και 11 χρόνια με διαβήτη τύπου 1, κάνει ενέσεις ινσουλίνης ημερησίως και αθλείται εντατικά. Σκοπός του είναι να μεταφέρει το μήνυμα ότι ο αθλητισμός βοηθάει στη βελτίωση  ποιότητας ζωής των διαβητικών , και να δείξει πως με προσπάθεια και επιμονή  καμία μάχη δεν είναι χαμένη.

Ο ΑΣ ΑΡΗΣ στέκεται συμπαραστάτης και αρωγός στην προσπάθεια του Νίκου και του εύχεται καλή επιτυχία”!

Ο ανθρώπινη ιστορία του Λαμπρούλη είχε γίνει γνωστή μέσα από ρεπορτάζ του PRESSARIS, όπου ο ίδιος μεταξύ άλλων εκμυστηρευόταν: «Μένω στην… κιτρινόμαυρη Τούμπα (σ.σ. γέλια). Είμαι φίλαθλος του Άρη. Με πονάει το δράμα που περνάει στο ποδόσφαιρο, αλλά ας μην ξεχνάμε Άρης σημαίνει πολεμιστής. Βιώνουμε όλοι μας έναν ‘γολγοθά’, αλλά θα έρθει η Ανάσταση του συλλόγου. Είναι μονόδρομος. Η ομάδα θα ανέβει και στο τέλος θα χαμογελάσουμε και πάλι» (Θυμηθείτε περισσότερα ΕΔΩ).

To Top