ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κατσαβάκης: “Συνθήκες Νότιας Ιταλίας… μαφίας στη Football League, δεν παίζεται επί ίσοις όροις”

O προπονητής Μάκης Κατσαβάκης μίλησε έξω από τα δόντια για τα όσα συμβαίνουν στην Football League, ενώ αναφέρθηκε και στις πιθανότητες ανόδου του Άρη, τις οποίες με βάση την “σημαδεμένη τράπουλα” του πρωταθλήματος, τις θεωρεί λίγες. Χαρακτήρισε συνθήκες… μαφίας και Νότιας Ιταλίας αυτές του πρωταθλήματος, λέγοντας ότι δεν παίζεται επί ίσοις όροις.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άρης στον δρόμο της ανόδου: “Δυστυχώς έμεινε πολύ πίσω. Του Άρη το πρόβλημα τώρα δεν είναι μόνο το αγωνιστικό, αλλά πως θα ξεπεράσει και το παρασκηνιακό πρόβλημα”.

Για το εάν θεωρεί ότι ο Άρης θα έπρεπε να είχε ”θωρακιστεί” εξω-αγωνιστικά: “Σαφέστατα, όταν αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις δεν υπολογίζουν αυτό το σωματείο αντιλαμβάνεστε που έχει πάει το ποδόσφαιρο, δεν παίζεται επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα, είναι πρωτάθλημα με σημαδεμένη την τράπουλα, γιατί να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας; “.

Για το ότι παρά τα όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο και ο Άρης έχει ”πετάξει” βαθμούς και ο ίδιος: “Δεν υπάρχει μια ομάδα που να μπορεί να πάρει όλα τα παιχνίδια, υπάρχουν φυσιολογικές ήττες, ειδικά όταν παίζουν απέναντι στον Άρη οι ομάδες θέλουν να προσθέσουν στο βιογραφικό τους μια νίκη επί του Άρη.

Ο Άρης είναι ένα τεράστιο σωματείο σε λάθος θέση και για αυτό σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο όλοι θέλουν να πετύχουν κάτι απέναντι του. Αυτή είναι η κατάρα του φαβορί και της μεγάλης ομάδας”.

Για το πως μπορούν να λυθούν αυτά τα προβλήματα στο ποδόσφαιρο: “Πρέπει η πολιτεία να πάρει σκληρά μέτρα, η εκάστοτε κυβέρνηση σιωπά, γι αυτό και ο κόσμος έχει φύγει από τα γήπεδα και βλέπουμε στα ερασιτεχνικά γήπεδα, περισσότερο κόσμο. Όλοι μιλάνε για ισονομία, αλλά θέλουν για τον εαυτό τους το 100-0. Η πολιτεία πρέπει να πάρει μπουλντόζα και να τα γκρεμίσει όλα”.

Για το εάν μπορεί ο Άρης να ανέβει στην Super League: “Είναι δύσκολο, αν ξαφνικά η διαιτησία τον αντιμετωπίσει με τον δέοντα σεβασμό έχει πιθανότητες, αλλά είναι δύσκολα, οι άλλες ομάδες όμως έχουν θωρακιστεί, και αυτό δεν νομίζω πως πρόκειται να αλλάξει, έχουν θωρακιστεί σε επίπεδα… Νότιας Ιταλίας”.

Για τον εάν ο ίδιος απέχει από τα γήπεδα λόγω των συνθηκών που υπάρχουν ή εάν δεν είναι στους πάγκους για άλλους λόγους: “Και απέχουμε και…μας απέχουμε, δόξα το Θεό μας δίνεται η δύναμη και κρατάμε κάποιους φραγμούς, όχι ότι δεν υπάρχουν σωματεία που δουλεύουν ικανοί προπονητές, είναι ελάχιστα όμως”.

Για την περίπτωση του Κατίδη, ο οποίος των ημερών του έφυγε από τον Άρη: “Ήταν ένας ιδιόρρυθμος, ήθελε να φύγει χωρίς λόγο και αιτία από τον Άρη, κρίμα για την πορεία που είχε στη συνέχεια”.

To Top