ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το πρόγραμμα για το πόλο του Άρη στην Λευκωσία

O Άρης θα είναι παρών σε διεθνές τουρνουά στην Λευκωσία. Μάλιστα βγήκε και το αναλυτικό πρόγραμμα του τουρνουά που θα συμμετάσχει η κιτρινόμαυρη ομάδα.

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ:

Υπό την αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας διοργανώνεται για πρώτη φορά στην πρωτεύουσα διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης. Το 1o Nicosia International Waterpolo Cup θα φιλοξενηθεί στο κολυμβητήριο Λευκωσίας από τις 2-5 Ιουνίου.

Στη διοργάνωση μετέχουν η Σέρβικη VK Becej, πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2000, όπως επίσης ο Άρης Θεσσαλονίκης και το Περιστέρι από την Ελλάδα, ο ΑΠΟΕΛ και η Εθνική Κύπρου. Η σημαντικότητα του τουρνουά και η κάθοδος ξένων ομάδων βάζει ουσιαστικά τη Λευκωσία στο χάρτη της ευρωπαϊκής υδατοσφαίρισης, αφού για πρώτη φορά θα φιλοξενηθεί διοργάνωση με την παρουσία ξένων ομάδων στην πρωτεύουσα.

Οι διοργανωτές θα έχουν την τιμή να φιλοξενήσουν στο τουρνουά έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων υδατοσφαιριστών όλων των εποχών και νυν προπονητή της Εθνικής Ελλάδας νέων ανδρών, Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, ο οποίος είναι ο επίτιμος προσκεκλημένος της διοργάνωσης. Η παρουσία του είναι πολύ σημαντική για την προβολή της διοργάνωσης στην Ελλάδα, καθώς είναι γνωστό πως η ελληνική υδατοσφαίριση βρίσκεται σε κορυφαίο παγκόσμιο επίπεδο, με χιλιάδες παιδιά και νέους να ασχολούνται με το άθλημα.

2/5/2017

 

20:30: ΑΠΟΕΛ Vs Becej Σερβίας

 


 3/5/2017

13:00: Εθνική Κύπρου Vs  Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου

14:45: Becej Σερβίας Vs Άρης Θεσσαλονίκης

 

18:30: ΑΠΟΕΛ Vs Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου

20:15: Άρης Θεσσαλονίκης Vs Εθνική Κύπρου

 


4/5/2017

10:00: Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου Vs Άρης Θεσσαλονίκης

11:45: Becej Σερβίας Vs Εθνική Κύπρου

 

17:00: Becej Σερβίας Vs Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου

18:45: ΑΠΟΕΛ Vs Άρης Θεσσαλονίκης

To Top