ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δήλωσε κατόπιν εορτής ότι ο γιος του δουλεύει στον ΠΑΟΚ, μένει εκτός πινάκων ο Μπίκας

Η αποκάλυψη στις 11 Μαΐου ότι ο υιός Μπίκας δουλεύει στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ χωρίς να έχει δηλώσει ο πατέρας του το σχετικό κώλυμα στο διοριστήριό του, όπως ήταν υποχρεωμένος, είχε προκαλέσει την άμεση αντίδραση των Τριτσώνη και Κουκουλάκη.

Όπως αναφέρει το sport-fm.gr: “Η ΚΕΔ είχε ορίσει παρατηρητή διαιτησίας τον Γιώργο Μπίκα στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για την πρεμιέρα των πλέι οφ, αλλά προχώρησε στην αντικατάστασή του με συνοπτικές διαδικασίες αμέσως μόλις βγήκε στον αέρα η εργασιακή σχέση του γιου του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Εκ των υστέρων, αφότου δηλαδή έγινε η σχετική αποκάλυψη, ο πρώην αρχιδιαιτητής φέρεται να έκανε συμπληρωματική δήλωση προς την ΚΕΔ, αναφέροντας ότι ο γιος του έχει πόστο στις ακαδημίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Και το ζητούμενο από εδώ και πέρα είναι πώς θα διαχειριστεί την υπόθεση η ΚΕΔ, τη στιγμή που ένας παρατηρητής αφενός δηλώνει ότι ο γιος του εργάζεται σε ΠΑΕ –κάτι που δημιουργεί τουλάχιστον «ηθικό ασυμβίβαστο»- και αφετέρου είχε παραλείψει να κάνει εξαρχής αυτή τη δήλωση προς την ΕΠΟ. 

Γιατί τόσο οι διαιτητές όσο και οι παρατηρητές πρέπει να σημειώνουν στα διοριστήριά τους τυχόν κωλύματα που προκύπτουν από εργασιακές σχέσεις συγγενικών τους προσώπων.

Έπειτα από τις εν λόγω εξελίξεις, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ΚΕΔ είναι πλέον αναγκασμένη να θέσει εκτός πίνακα παρατηρητών τον Γιώργο Μπίκα τόσο για την απόκρυψη του επίμαχου γεγονότος μέχρις ότου αυτό δει το φως της δημοσιότητας όσο και για το «ηθικό ασυμβίβαστο» που προκαλείται από την εργασιακή σχέση του γιου του με ΠΑΕ.

Ουδείς βέβαια αμφιβάλλει για την εντιμότητα του Γιώργου Μπίκα, ο οποίος μάλιστα έχει πέσει θύμα του παρακράτους του ποδοσφαίρου με τον εμπρησμό του σπιτιού του.

Ωστόσο, είναι σαφές ότι υπάρχει και ένα «ασυμβίβαστο» εξαιτίας των παράλληλων δραστηριοτήτων του ίδιου ως παρατηρητή διαιτησίας και του υιού του ως εργαζόμενου σε ΠΑΕ της Super League”.

To Top