ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λάβρος ο πρόεδρος της Μπεσίκτας για την Ευρωλίγκα: “Είναι μια οργάνωση που ληστεύει!”

Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Φικρέτ Ορμάν κατά της Ευρωλίγκας, την οποία χαρακτήρισε ως οργάνωση που ληστεύει τις ομάδες!

“Είμαι κατά της Ευρωλίγκας. Θα μιλήσω με μεγάλη ειλικρίνεια. Τους βλέπω σαν μία οργάνωση που ληστεύει. Και είμαι αρνητικός στο να στέλνουμε τους συλλόγους μας εκεί”, σχολίασε αρχικά ο Ορμάν και πρόσθεσε: “Υπάρχει μια ισπανική εταιρεία και δημιούργησαν αυτό το νέο εγχείρημα με το όνομα Ευρωλίγκα. Έδωσαν πολύ μικρό μερίδιο στα κλαμπ. Ποιος είναι ο μεγάλος μέτοχος; Αυτή η ισπανική εταιρεία. Είναι μία ομοσπονδία; Όχι. Είναι απλά μία εταιρεία! Και έχουν μαζί τους τούρκικους χορηγούς. Εννέα διαφορετικούς χορηγούς. Λένε πως “αν μας δώσουν περισσότερα χρήματα, θα επιτρέψουμε στην Ντόγκους να αγωνιστεί”. Την επόμενη χρονιά λένε “δώστε μας και άλλα χρήματα”. Σε ποιον ανήκουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα; Σε αυτή την εταιρεία. Οι σύλλογοι πληρώνουν για αυτά! Δεν είναι ένας οργανισμός όπως το Τσάμπιονς Λιγκ ή το Γιουρόπα Λιγκ στην μπάλα. Δεν υπάρχουν τα κατάλληλα έσοδα. Που καταλήγουν λοιπόν όλα αυτά τα λεφτά; Στην ισπανική εταιρεία!”.

Τη νέα σεζόν οι μοναδικές δύο ομάδες που θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση είναι η Αναντολού Εφές και η μεγάλη αντίπαλος της Μπεσίκτας, η Φενέρμπαχτσε.

 

To Top