ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Λάσκαρης διέψευσε την πληροφορία περί σύλληψής του!

Ο Νίκος Λάσκαρης μέσω της ΚΑΕ Άρης διέψευσε επισήμως ότι συνελήφθη σήμερα, όπως αναφέρθηκε πριν από λίγη ώρα σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει: “Ο ιδιοκτήτης της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Νίκος Λάσκαρης, διαψεύδει κατηγορηματικά ότι συνελήφθη σήμερα (15/06) στην Αθήνα και πως υπήρξε οποιαδήποτε παρέμβαση εισαγγελέα. Όλα αυτά είναι αποκυήματα της φαντασίας των εμπνευστών της «είδησης»”.

Το “Αθλητικό Μετρόπολις” είχε μεταδώσει την πληροφορία περί σύλληψης του Νίκου Λάσκαρη στο Hilton της Αθήνας σήμερα με βάση διεθνές ένταλμα σύλληψης του.

Ο Νίκος Λάσκαρης μιλώντας στο gazzetta.gr τόνισε πως “δεν ισχύει καμία σύλληψη και ας σταματήσουν τα παιχνίδια με μένα και με τον Άρη. Είμαι στην Αθήνα με συνεργάτες μου που έχουν έρθει από το εξωτερικό και δεν έχω να πάω σε κανέναν εισαγγελέα”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Μακεδονία “το ένταλμα σύλληψης πράγματι υπήρχε, αλλά έπειτα από τις απαραίτητες ενέργειες των αστυνομικών αλλά και τις αντίστοιχες της πλευράς Λάσκαρη, διαπιστώθηκε ότι είναι ανενεργό, δηλαδή για κάποιο λόγο που δεν είναι γνωστός αυτή την ώρα, ουσιαστικά δεν είναι σε ισχύ. Έτσι η προσαγωγή Λάσκαρη δεν μετατράπηκε σε σύλληψη και ο επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης αφέθηκε ελεύθερος”.

 

 

To Top