ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παραμένει σε “ανοιχτή γραμμή” με τους παίκτες ο Καρυπίδης…

Η συμφωνία με τον Παύλο Μυροφορίδη ήταν το πρώτο ουσιαστικό βήμα του Θοδωρή Καρυπίδη για την οργάνωση της επόμενης σεζόν, με τον 38χρονο επιχειρηματία να έχει ξεκινήσει ένα νέο κύκλο επαφών με τους ποδοσφαιριστές τις τελευταίες μέρες, αναφορικά με την διευθέτηση των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν προς το πρόσωπό τους, είτε αυτό αφορά το οικονομικό σκέλος, είτε το μέλλον τους στην ομάδα.

Ένα από τα θέματα που απασχολούν τον πρόεδρο της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, είναι οι ριζικές αλλαγές που έχει αποφασίσει να δρομολογήσει άμεσα αναφορικά με το υπάρχον δυναμικό της ομάδας. Με εξαίρεση τέσσερις ποδοσφαιριστές (σ.σ. Μπαργκάν, Χαριτωνίδης, Ρόβας και Μακουτά) των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στις 30 Ιουνίου, όλοι οι υπόλοιποι δεσμεύονται -τουλάχιστον- και για την επόμενη σεζόν.

Η δεδομένη αγωνιστική αποτυχία της ανόδου, σε συνδυασμό και με την αλλαγή φιλοσοφίας που έχει επέλθει από τη στιγμή που ο Παύλος Μυροφορίδης ανέλαβε το πόστο του τεχνικού διευθυντή, προμηνύει μία γενναία αναδιάρθρωση του ρόστερ. Για να «λυθούν» όμως συμβόλαια ποδοσφαιριστών που δεν βρίσκονται στα πλάνα της επόμενης σεζόν, θα πρέπει να υπάρξει διευθέτηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων σε αυτούς και πάνω σε αυτό «εργάζεται» πλέον ο Θοδωρής Καρυπίδης.

Οι επαφές είναι σχεδόν καθημερινές και μέχρι στιγμής μέσα σε πολύ καλό κλίμα, καθώς άπαντες έχουν πάρει τις διαβεβαιώσεις για αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους, προκειμένου εν συνεχεία η κουβέντα να μεταφερθεί στο αν θα παραμείνουν ή όχι. Μάλιστα, αρκετοί ενημερώθηκαν ότι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, θα διευθετηθεί σε μεγάλο βαθμό το θέμα των πληρωμών.

To Top