ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΠΣΑΠ για EURO 2004: “Επέτειος τιμής”

Ο ΠΣΑΠ τιμά την επέτειο της 4ης Ιουλίου 2004, της ημερομηνίας-σταθμό για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τονίζοντας πως υπάρχει ελπίδα για καλύτερη επόμενη ημέρα.

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών τιμά την επέτειο της 4ης Ιουλίου 2004, της ημερομηνίας-σταθμό για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς, τότε, η Εθνική Ελλάδος κατέκτησε πανάξια, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Πορτογαλία, στέλνοντας μία χώρα αλλά και τους απανταχού Ελληνες, στα ουράνια, με ευτυχία και υπερηφάνεια.

Ο θρίαμβος της Εθνικής μας ομάδας έδειξε τον δρόμο για την ανάκαμψη του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά, δυστυχώς, για διάφορους λόγους, μέχρι τώρα, δεν τον ακολουθήσαμε όπως θα έπρεπε.

Ποτέ, ωστόσο, δεν είναι αργά. Ακόμα και στις σημερινές συνθήκες κρίσης, υπάρχει ελπίδα για καλύτερη επόμενη ημέρα. Με την προϋπόθεση ότι θα πρυτανεύσει η διάθεση για ειλικρινή συνεργασία, με όρους αλληλοσεβασμού, για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Π.Σ.Α.Π. δε ξεχνά. Και πιστεύει ότι, έστω μετά από 13 χρόνια, θα αποδειχθεί στην πράξη ότι η χρυσή ευκαιρία που δημιούργησε η Εθνική Ελλάδος, δεν χάθηκε, είναι εδώ και με τις δικές μας, κοινές, προσπάθειες είναι δυνατό να αξιοποιηθεί.

To Top