ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σαν μην έπαιξε ποτέ… Αγγαρεία και φιλική ισοπαλία στην Λάρισα (1-1) για τον Άρη

Σαν μην έπαιξε ποτέ… Αγγαρεία και φιλική ισοπαλία στην Φιλιππούλη της Λάρισας (1-1) για τον Άρη κόντρα στον Απόλλωνα, ομάδα νεοφώτιστη στη Football League.

Πολλά λάθη από τους παίκτες του Άρη, ελάχιστες οι καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, με θετική στιγμή το γκολ του Σόοουζα από στημένη φάση, εκεί όπου θέλει να ρίξει το βάρος φέτος η κιτρινόμαυρη ομάδα.

Σχεδόν δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο στο δεύτερο 45λεπτο, λόγω των πολλών αλλαγών και από τις δυο ομάδες, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο Δημήτρης Σπανός σίγουρα δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας των κιτρινόμαυρων, στο έκτο φιλικό (απομένει το μεγάλο παιχνίδι με την Μπόκα Τζούνιορς στις 27 Σεπτεμβρίου).

Ο Σπανός ξεκίνησε με τον Καντιμοίρη κάτω από τα δοκάρια τον Τζανακάκη δεξιά και τον Βαλεριάνο αριστερά με τους Δεληζήση και Ούγκο στα στόπερ. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Ιντζόγλου και Μουμίν, ελεύθερος ο Στεφάνοβιτς, αριστερά ο Ντούνης, δεξιά ο Μπαργκάν και κορυφή ο Διαμαντόπουλος.

Ο Άρης ξεκίνησε πολύ νωθρά, με πολλά λάθη και μόλις στο 7′ δέχθηκε γκολ, όταν ο Βουτσιάς εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος του Τζανακάκη  (1-0). Σε όλο το πρώτο ημίωρο, οι κιτρινόμαυροι είχαν παθητικό ρόλο στο παιχνίδι και προσπάθησαν με στημένες φάσεις να ισοφαρίσουν.

Έτσι στο 37′ ο Σόουζα, μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μπαργκάν, με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Με αρκετές αλλαγές ξεκίνησε στο δεύτερο μέρος ο Άρης, αναζητώντας το γκολ που θα τον έβαζε σε θέση “οδηγού”.

Οι πολλές και συνεχείς αλλαγές και από τις δυο ομάδες είχαν ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει ρυθμός στο παιχνίδι, αφού ανά 4-5 λεπτά υπήρχε διακοπή! Ελάχιστες οι φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, με κορυφαία στιγμή το πλασέ του Πασά στο 90′ που πέρασε άουτ, με αποτέλεσμα να παραμείνει το 1-1.

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης (86′ Κραβαρίτης), Σάββας, Κουρτεσιώτης (82′ Καμπέρης), Ανδρέου Ευ. (84′ Ανδρέου Γ.), Παπαζαχαρίας, Χατζής (71′ Ιβανίδης), Σουλίδης, Λαμπρόπουλος (62′ Διβάνης), Σαχινίδης (75′ Μίλιτς), Καρακατσάνης (65′ Τσιλούλης), Βουτσιάς (56′ Μαυρίας).

Άρης (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης (46′ Αναγνωστόπουλος), Βαλεριάνος, Σόουζα (71′ Τσουμάνης), Δεληζήσης, Τζανακάκης (60′ Νέτο), Ιντζόγλου (46′ Μαραγκός), Μουμίν, Μπαργκάν (60′ Μιλούνοβιτς), Στεφάνοβιτς (71′ Λώττας), Διαμαντόπουλος (46′ Καπνίδης), Ντούνης (46′ Πασάς).

To Top