ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κορυφαίες λίγκες… κορυφαία “κανόνια” σε σούπερ αποδόσεις

H Σούπερ Λιγκ και οι πέντε κορυφαίες λίγκες στην Ευρώπη είναι σε πλήρη εξέλιξη και έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε τι γίνεται με την ειδική κατηγορία «Πρώτος Σκόρερ». Τεράστιοι παίκτες συναγωνίζονται για την κορυφή της σχετικής λίστας, τόσο στη χώρα τους, όσο και μετέπειτα για το «Χρυσό Παπούτσι» της Ευρώπης.

Από την Αγγλία μέχρι τη Γερμανία και κατεβαίνοντας πιο νότια στη Γαλλία και κατόπιν σε Ισπανία και Ιταλία. Ας δούμε τι προσφέρει η interwetten για τους υπέρλαμπρους αστέρες που βρίσκουν δίχτυα με μεγάλη ευκολία και εκπληκτική συχνότητα, αλλά κι αυτούς που έχουν μείνει πιο πίσω κι έρχονται σαν αουτσάιντερ με μεγάλες αποδόσεις.

Όποιος ποντάρει ότι ο Πρίγιοβιτς του ΠΑΟΚ, που έχει ήδη σκοράρει πέντε φορές, βγει πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λιγκ, τότε θα διπλασιάσει το αρχικό του ποντάρισμα. Ο Ιρανός Καρίμ Ανασαριφάντ βρίσκεται μόλις ένα γκολ πίσω του, στα τέσσερα και είναι δεύτερο φαβορί στο 5.00, ενώ ο Ισπανός Πέρδο Κόντε του ΠΑΣ, ο οποίος συγκατοικεί με τον Πρίγιοβιτς στην κορυφή της λίστας με πέντε γκολ, προσφέρεται στο 8.00. Στα τέσσερα γκολ έχει φτάσει ο Κώστας Φορτούνης και η τιμή του είναι στο 10.00, όπως και ο Αραούχο της ΑΕΚ επίσης με τέσσερα γκολ. Στον ίδιο αριθμό τερμάτων είναι και οι Γιέντρισεκ, Μπρίτο της Ξάνθης, που τους συναντούμε αμφότερους στο 15.00.

 Και το όνομα αυτού: Χάρι Κέιν

Αυτή τη στιγμή δεν είναι πρώτος σκόρερ στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ προπορεύεται με εννέα γκολ και τον ακολουθεί ο σούπερ σταρ της Τότεναμ, με οκτώ γκολ, όσα έχουν φυσικά και οι Αγκουέρο, Χεσούς της Μάντσεστερ Σίτι, ο Λουκάκου της Γιουνάιτεντ και ο Μοράτα της Τσέλσι.

Αυτό όμως δεν εμποδίζει τη interwetten χρήζει ξεκάθαρα φαβορί τον Χάρι Κέιν στο 3.50. Όσο για τους υπολοίπους που αναφέρθηκαν, ο Αγκουέρο και ο Λουκάκου δίνονται μαζί στο 5.50, στο 6.00 ακολουθεί ο Χεσούς, στο 8.50 ο Μοράτα και στο 15.00 ο προπορευόμενος Σαλάχ!  Από τους άλλους παίκτες ενδιαφέρον παρουσιάζει το 21.00 στον Λακαζέτ της Άρσεναλ, που έχει σκοράρει ήδη έξι φορές, ενώ ο Στέρλινγκ με τα επτά γκολ βρίσκεται στο 41.00, αλλά όσο κι αν σκοράρει πολύ η Σίτι, δύσκολα θα βρει χώρο ανάμεσα σε Αγκουέρο και Χεσούς, εξ’ ου και η μεγάλη απόδοση.

Μέσι: Το χάνει μόνο με τραυματισμό;

Στην Πριμέρα της Ισπανίας ο Μέσι φαίνεται να παίζει δίχως αντίπαλο, τουλάχιστον σύμφωνα με τις αποδόσεις της interwetten, κι ας υπάρχει στο πρωτάθλημα η «αυτού μεγαλειότητα» του Κριστιάνο Ρονάλντο. Με 12 γκολ ο Μέσι είναι πρώτος και προσφέρεται στο 1.08. Ο Ρονάλντο έχει σκοράρει μόλις μία φορά στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στο 17.00, αλλά παρόλα αυτά παραμένει δεύτερο φαβορί. Από εκεί και πέρα ο Ιταλός Σιμόνε Ζάζα που έχει βρει δίχτυα εννέα φορές με τη φανέλα της Βαλένθια προσφέρεται στο ελκυστικό 51.00. Στην ίδια απόδοση παίζει και ο συμπαίκτης του Μέσι, ο σούπερ σταρ Σουάρεζ, αφού έχει πετύχει μόλις πέντε γκολ φέτος, ενώ ο Κονγκολέζος Μπακαμπού με τα οκτώ τέρματά του με τη Βιγιαρεάλ προσφέρεται στο 81.00. Από τα υπόλοιπα αστέρια της λίγκας συναντούμε τον Γκριζμάν της Ατλέτικο στο 151.00 και τους Μπενζεμά, Μπέιλ και Ασένσιο (όλοι της Ρεάλ) στο 151.00, 201.00 και 126.00 αντίστοιχα!

Λεβαντόφσκι φαβορί – Ομπαμεγιάνγκ αουτσάιντερ

Μονομαχία για δύο στην Μπουντεσλίγκα. Ο Λεβαντόφσκι της Μπάγερν έχει βρει δίχτυα 13 φορές και προσφέρεται στο 1.30, ενώ ο Αφρικανός άσος της Ντόρτμουντ με τα 10 γκολ του βρίσκεται στο 3.75. Η διάθεση και η εκτίμηση της sportingbet είναι ξεκάθαρη πως ανάμεσα σε αυτούς τους δύο θα κριθεί η μάχη του πρώτου σκόρερ στα γήπεδα της Γερμανίας. Ο Τίμο Βέρνερ κάνει μία ακόμη καλή χρονιά, όπως και η ομάδα του, η Λειψία, έχει βρει δίχτυα επτά φορές, αλλά δικαιολογημένα η τιμή του είναι αρκετά ψηλά στο 34.00. Ένα γκολ περισσότερο από τον Βέρνερ έχει πετύχει ο Βόλαντ της Λεβερκούζεν (οκτώ), αλλά τον συναντούμε στο 41.00.

Ο Ιμόμπιλε, οι Αργεντίνοι και σφήνα ο Μέρτενς

Στη Σέριε Α, ή Καμπιονάτο όπως το ξέραμε για δεκαετίες, στη γειτονική Ιταλία, έχουμε μεγάλη μάχη ανάμεσα σε πέντε κανονιέρηδες. Ο Ιταλός Τσίρο Ιμόμπιλε είναι στην κορυφή με 15 γκολ που έχει σκοράρει για τη Λάτσιο και δίνεται στο 2.75. Ακολουθούν δύο Αργεντίνοι, ο Ικάρντι της Ίντερ με 13 γκολ στο 3.00 και ο Ντιμπάλα της Γιούβε με 12 γκολ στο 5.00. Οκτώ γκολ έχει πετύχει ο «πολύς» Ιγκουαΐν, αλλά η κλάση του προσμετράται από τη sportingbet και τον δίνει στο 9.00 αν κι έχει μείνει αρκετά πίσω. Σφήνα στους «λατίνους» μπαίνει ο Βέλγος «μάγος» της Νάπολι, Μέρτενς που με 10 γκολ προσφέρεται στο 6.00.

Το βλέμμα στο Παρίσι και στη Λατινική Αμερική

Οι «Παριζιάνοι» Καβάνι και Νεϊμάρ μαζί με τον Ρανταμέλ Φαλκάο της Μονακό είναι η δυνατή τριάδα της interwetten για τον πρώτο σκόρερ στη Γαλλία. O Καβάνι έχει σκοράρει 15 γκολ και είναι ξεκάθαρα πρώτο φαβορί στο 1.65. Ο συμπαίκτης του Νεϊμάρ βρίσκεται επτά γκολ πίσω του και προσφέρεται στο 8.50, ενώ ανάμεσά τους παρεμβάλλεται δυνατά ο Ρανταμέλ Φαλκάο στο 3.00, με τον Κολομβιανό να έχει βρει ήδη 13 φορές δίχτυα. Υπόθεση Λατινοαμερικανών δηλαδή. Το περσινό φαινόμενο Μ’ Μπαπέ έχει μείνει πολύ πίσω γι’ αυτό προσφέρεται στο 51.00, καθώς και ο ιδιόρρυθμος «Σούπερ Μάριο» Μπαλοτέλι στο 101.00 με φανέλα της Νις.

 

To Top