ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πέμπτη με αλλαγή “μενού”

Αλλαγή μενού για την Πέμπτη. Αν τις προηγούμενες δυο μέρες, “βολευτήκαμε” με το ποδόσφαιρο, τώρα ήρθε η ώρα ν’ αλλάξουμε συνήθειες. Μπάσκετ έχει το κυρίως πιάτο στο αθλητικό-στοιχηματικό μενού, με ποδόσφαιρο για ορεκτικό!

Είσαι σίγουρος ότι γνωρίζεις όλες τις Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος ;

Ευρωλίγκα λοιπόν έχει το μενού για την Πέμπτη. Ευρωλίγκα και Ολυμπιακό. Οι “ερυθρόλευκοι” μετά την σπουδαία νίκη επί της Μιλάνο (85-86) ταξιδεύει τώρα στην Ισπανία για να παίξει με τη Βαλένθια (21:30). Ακόμα ένα απαιτητικό εκτός έδρας ματς για τον περσινό φιναλίστ και νυν πρωτοπόρο της διοργάνωσης. Απέναντι του θα βρει τον πρώην “ερυθρόλευκο” και νυν ηγέτη των “νυχτερίδων”, Ερικ Γκριν. Με το Βασίλη Σπανούλη να επιστρέφει στα παρκέ, αλλά χωρίς το Βασίλη Μάντζαρη που θα είναι εκτός.

Ακόμα τέσσερα ματς θα έχει το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής. Η Κίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα υποδέχεται την Μπάμπεργκ του Νίκου Ζήση (19:00). Η Εφές φιλοξενεί τη Μιλάνο και ο Ζόραν Ντράγκιτς (αδερφός του Γκόραν) παίζει απέναντι στην πρώην ομάδα του (πριν λίγες μέρες πήγε στην Εφες). Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, υποδέχεται το “αγαπημένο της παιδί”, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και τη Ζαλγκίρις του (21:05). Τέλος, η ανεβασμένη Μπασκόνια φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

<p>Εκτός όμως από μπάσκετ, το πρόγραμμα έχει και ποδόσφαιρο μέσα. Όχι τόσο, όσο τις προηγούμενες ημέρες. Άρα ο “βασιλιάς των σπορ” θα γίνει κάτι σαν το “ορεκτικό” μας. Για να μπούμε όμως στο “ζουμί”. Κύπελλο Ελλάδος. Τέσσερις αναμετρήσεις. Η ΑΕΚ πηγαίνει στο “Ελ Πάσο” να παίξει με την Καλλιθέα. Ο Παναιτωλικός πάει στην Κρήτη να παίξει με τον Εργοτέλη. Ο Λεβαδειακός παίζει με τον Απόλλων Πόντου στην Καλαμαριά. Τέλος, ο Πανιώνιος ταξιδεύει στο Αίγιο να παίξει με τον Παναιγιάλειο.

Αγώνες έχουμε στο Κόπα Ντελ Ρέι. Πέντε παιχνίδια. Η Μπέτις (με την Κάντιθ) και η Βαλένθια (με τη Σαραγόσα) έχουν πάρει σοβαρό προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι. Η Βιγιαρεάλ πρέπει ν’ ανατρέψει το 1-0 της Πονφεραντίνα για να βρεθεί στον επόμενο γύρο, ενώ η Εσπανιόλ απέναντι στην Τενερίφη είναι το φαβορί όμως το 0-0 του πρώτου αγώνα μπορεί να χαρακτηριστέι “tricky” (πονηρό) που λένε κι οι Άγγλοι. Τέλος, το πιο αμφίρροπο ζευγάρι είναι σίγουρα το Αλαβές – Χετάφε. Δυο ομάδες πρώτης κατηγορίας. Με την Αλαβές ν’ αλλάζει προπονητή μετά την ήττα από την Έιμπαρ για το πρωτάθλημα.

Κλείνοντας, πάμε μια βόλτα στην Ιταλία. Δυο αγώνες για το Κόπα Ιτάλια. Η Ουντινέζε είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στην Περούτζια. Όποια προκριθεί παίζει με τη Νάπολι. Στο άλλο παιχνίδι, η Τζένοα παίζει με την Κροτόνε. Από τις σπάνιες περιπτώσεις που βλέπουμε δυο ομάδες πρώτης κατηγορίας σ’ αυτή τη φάση. Η ομάδα που θα προκριθεί πέφτει πανω στη Γιουβέντους.

Πέμπτη με ποικιλία αθλημάτων. Ποικιλία για όλα τα γούστα!

To Top