ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η μεταγραφική ενίσχυση του Άρη τον Γενάρη και το υπόλοιπο των 100.000 ευρώ από τα περσινά…

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στο υπάρχον ρόστερ εξέφρασε ο Θοδωρής Καρυπίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων, επεσήμανε πως το περσινό υπόλοιπο θα διευθετηθεί οριστικά σύντομα, καθώς έχει απομείνει ένα ποσό κοντά στις 100.000 ευρώ για να φύγει αυτός ο “βραχνάς”.

“Έχουμε καλά αποδυτήρια και ποδοσφαιριστές, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά που είναι φέτος και βλέπω ότι προσπαθούν και δουλεύουν καθημερινά, θα δούμε αν χρειαστούμε προσθήκες, αυτό είναι θέμα του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή, θα γίνει μια σύσκεψη τις επόμενες μέρες θα δούμε αν χρειαστεί να κάνουμε κάποια προσθήκη, επειδή ήρθαν δύο ισοπαλίες δεν σημαίνει ότι η ομάδα θέλει παίκτες θα το δούμε αν χρειαστεί κάτι, τα λάθη που κάναμε πέρσι δεν θα τα κάνουμε φέτος, τον πρώτο λόγο τον έχει ο Παύλος μαζί με τον προπονητή”, τόνισε για το αν θα υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση.

“Υπάρχει ένα υπόλοιπό από πέρσι που μας δυσκόλεψε γιατί το περσινό  μπάτζετ ήταν πολύ μεγάλο, το 90 τις εκατό πληρώθηκε, αλλά έμειναν κάτι ρέστα που θα δοθούν από τον Γενάρη, δεν υπάρχει κανένα θέμα στις πληρωμές, υπάρχει ηρεμία στην ομάδα, αλλά η περσινή σεζόν μας έχει ζορίσει πάρα πολύ.

Έχουν μείνει 100.000 να κλείσουν όλες οι περσινές υποχρεώσεις. Δεν υπάρχει θέμα, δουλεύουμε πάνω σε αυτά, δουλεύουν όλοι, οι οικονομικές εκκρεμότητες δεν θα υπάρχουν, κάποιοι που θα αρχίσουν να λένε διάφορα επειδή είμαστε μπροστά και θα λένε ο Άρης δεν θα πάρει άδεια, κανένα θέμα δεν θα υπάρχει  όλα θα είναι στην ώρα τους”, για τα οφειλόμενα σε παίκτες που αποχώρησαν από την ομάδα.

To Top