ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

“Τα μπράβο αξίζουν στα παιδιά για το 2ο Γεύμα Αγάπης”

Οι αθλητές του Aris School of Basketball σε συνεργασία με τους προπονητές τους και με τη στήριξη της ΚΑΕ Άρης διοργάνωσαν σήμερα στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο το δεύτερο Γεύμα Αγάπης.

Ένα ξεχωριστό τραπέζι αγάπης και αλληλεγγύης, με σκοπό να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.  Από τις 11:00 έως τις 14:00 οι αθλητές της ομάδας μας μετέτρεψαν την αίθουσα «Ηλίας Ζυγούρης» σε μια ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα. Μικρά παιδιά με τους γονείς τους έφερναν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα παραδοθούν σε ανθρωπιστικά ιδρύματα της Θεσσαλονίκης.

Το Aris School of Basketball και η ΚΑΕ Άρης ευχαρίστησαν τον κόσμο για τη συμμετοχή του σ’ αυτήν την κίνηση ανθρωπιάς των Ακαδημιών της ομάδας.

Ο προπονητής των ακαδημιών του Άρη, Μιχάλης Τσάικος, επεσήμανε τα εξής: «Είναι μία εκδήλωση που ξεκίνησαν από πέρσι τα παιδιά με δική τους πρωτοβουλία. Τα μπράβο αξίζουν στα παιδιά. Τέτοιες μέρες είναι καλό, όσο μπορούμε, να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη».

Ο αθλητής του παιδικού τμήματος του Άρης, Γιώργος Ντίτσιος, σχολίασε: «Είναι συγκινητική αυτή η δράση που κάνουμε για δεύτερη συνεχή χρονιά. Τα φαγητά που μαζέψαμε είναι πάρα πολλά κι ελπίζουμε να είναι ένα μικρό στήριγμα βοήθειας για τους συνανθρώπους μας».

Ο έτερος καλαθοσφαιριστής της παιδικής ομάδας, Γιώργος Καπόνης, πρόσθεσε: «Μαζέψαμε πολλά φαγητά για να τα δώσουμε στους συνανθρώπους μας και να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη».

 

To Top