ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αεροδρόμιο “Μακεδονία”: Δεν λειτουργεί και πάλι λόγω ομίχλης!

Πυκνό πέπλο ομίχλης σκεπάζει από το βράδυ τη Θεσσαλονίκη. Κατά τόπους η ορατότητα είναι πάρα πολύ περιορισμένη ενώ αυξομειώνεται από στιγμή σε στιγμή και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις πεζών και οχημάτων.

Stoiximan.gr: Το Τσάμπιονς Λιγκ παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Οι μετεωρολόγοι της ΕΜΥ καταγράφουν ορατότητα περιορισμένη στα 200 μέτρα.

Όπως μεταδίδει το voria.gr για άλλη μία ημέρα συνεχίζονται τα προβλήματα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» σε ότι αφορά στις προγραμματισμένες πτήσεις με ακυρώσεις και καθυστερήσεις. Σύμφωνα με την ηλεκτρονική σελίδα του αεροδρομίου οι πρωινές πτήσεις της Olympic Air από και προς Αθήνα ακυρώθηκαν, όπως και η πτήση της Turkish από Κωνσταντινούπολη. Η αγανάκτηση και η ταλαιπωρία που υφίστανται για ακόμη μία ημέρα οι επιβάτες είναι μεγάλη, καθώς είτε βλέπουν καθυστερήσεις ή αναμένουν νέες πληροφορίες για την ώρα αναχώρησής τους.

Οι ασθενείς άνεμοι οι οποίοι ανακατεύονται με την υψηλή υγρασία προκαλούν πυκνά στρώματα ομίχλης.

Οι μετεωρολόγοι της ΕΜΥ εκτιμούν ότι το φαινόμενο θα εξασθενήσει σταδιακά, ενώ από το απόγευμα προβλέπουν σποραδικές καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται από πολύ ισχυρούς έως και θυελλώδεις ανέμους.

Οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται μέσω της ιστοσελίδας του αεροδρομίου, για τις διαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα των πτήσεων ή να απευθύνονται για ενημέρωση στις αεροπορικές εταιρείες.

 

To Top