ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κατέθεσε την πρότασή του ο Αρβανίτης, η μπάλα στον Λάσκαρη

Ο Λευτέρης Αρβανίτης κατέθεσε την πρότασή του για το μέλλον της ΚΑΕ Άρης, παρουσία όχι μόνο του Νίκου Λάσκαρη, αλλά και της Τζόρτζιας Ευσεβίου και του Δημήτρη Παπακυριάκη. Είναι πιθανό να αποφασίσει σήμερα επί της πρότασης αυτής ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ.

Η πρόταση περιλαμβάνει σχεδόν όσα είχε αναφέρει νωρίτερα το PRESSARIS στο ρεπορτάζ του. Δεν διευκρινίστηκε επακριβώς ποιοι είναι μαζί με τον Λευτέρη Αρβανίτη, ούτε το ποσό που θα μπει άμεσα στα ταμεία της ΚΑΕ για να καλυφθεί μέρος των υποχρεώσεων.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο Νίκος Λάσκαρης εξακολουθεί να μην έχει αποφασίσει τι θέλει να κάνει, αλλά ενδεχομένως να καταλήξει σήμερα σε μια απόφαση που θα αφορά το μέλλον της ΚΑΕ.

Θα είναι με αυτόν και μια λύση διοίκησης πρωτοδικείου ή θα είναι μεταβίβαση μετοχών (που έχει προτείνει η ομάδα Αρειανών επιχειρηματιών), δηλαδή μεταβίβαση χρεών, αλλά με την δική του σύμπραξη στην καταβολή μέρους των χρεών που ο ίδιος δημιούργησε. Διότι αν ευσταθούν οι πληροφορίες για χρέη +3,5 εκατ. ευρώ, τότε είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί να μην δεν συμμετάσχει και ο ίδιος στην καταβολή ενός ποσού.

Σε κάθε περίπτωση ξημερώνει μια κρίσιμη μέρα για τον Άρη και για τον Λάσκαρη. Θα πρέπει να φροντίσει αυτή η επόμενη μέρα να είναι πρώτα από όλα σωστή για την ομάδα και μετά για τον εαυτό του, διότι ουδείς άλλος έχει την ευθύνη που έχει αυτός ως ιδιοκτήτης της ΚΑΕ.

To Top