ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super3: “Τον κόσμο του Άρη θα τον υπολογίζετε!”

Ο Super 3 φιλοξενήθηκε τοποθετήθηκε για όλα τα θέματα που αφορούν τον σύλλογο του Άρη, στη χθεσινή του ραδιοφωνική εκπομπη στο Yellow Radio.

Για τον Ευρωπιακό αγώνα στο Τορίνο είπε:

Σαν σήμερα πριν από 25 χρόνια αυτή η πάρα πολύ μεγάλη ομάδα η οποία μέχρι και το 1993 είχε αδικηθεί ιδιαίτερα καθώς παρότι συμμετείχε σε 3 Ευρωπαικά Final Four σε καταστάσεις όπως και καμία άλλη ομάδα δεν είχε δικαίωμα για πολλές επιλογές ξένων μετά από κάποια χρόνια λοιπόν στο Τορίνο ήρθε η δικαίωση κατά κάποιον τρόπο και η ομάδα κατάφερε και κέρδισε εκείνο το τρόπαιο το οποίο καλό είναι να το θυμόμαστε όλοι και όχι μόνο όποτε θα φτάνει η συγκεκριμένη ημερομηνία και αυτό γιατί οι εποχές οι οποίες ζούμε και σαν κόσμος αλλά και σαν χώρα είναι καλό τέτοιες νίκες που γεμίσανε περηφάνια τον κόσμο του Άρη αλλά και ολόκληρο το έθνος θα είναι καλό να τα θυμόμαστε και να τα αναφέρουμε όσο δυνατόν περισσότερο μπορούμε.

Για τον μπασκετικό Άρη είπε:

Θα ξεκινήσουμε με το μπάσκετ, ένα μπάσκετ το οποίο τις τελευταίες ημέρες φαίνεται να υπάρχει μία κίνηση ανθρώπων για την ομάδα, κίνηση όμως που δεν έγινε ιδιαίτερα ευρέως γνωστή προς τους ανθρώπους οι οποίοι θα έπρεπε να γνωρίζουν κάτι τέτοιο και αναφέρομαι φυσικά στον Ερασιτέχνη Άρη. Όλο το προηγούμενο διάστημα το οποίο πέρασε και από την στιγμή που προσπάθησαν κάποιοι άνθρωποι να βγουν μπροστά και να κάνουν κάποια πράγματα θεωρούμε ότι η αντίδραση του συλλόγου απέναντι σε έναν άνθρωπο απατεώνα ο οποίος κορόιδεψε όλη τη κοινωνία, οι κινήσεις του συλλόγου ήταν αργές πιθανότατα για να μην είμαστε και άδικοι δεν υπήρχε και ιδιαίτερος τρόπος ώστε να μπορέσει το σωματείο να απεμπλακεί γρηγορότερα από τον συγκεκριμένο άνθρωπο και αυτό διότι η αναβλητικότητα η οποία χαρακτηρίζει αυτόν εδώ τον σύλλογο είναι κάτι το οποίο το βλέπουμε μπροστά μας κάθε χρόνο εδώ και πάρα πολλά χρόνια είτε είναι ποδόσφαιρο είτε είναι μπάσκετ.

Έχουμε φτάσει σε σημείο να σηκωνόμαστε να διαβάζουμε για κάποιον γνωστό δικηγόρο ο οποίος φαίνεται να είναι ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα, τώρα σε αυτό θα μας επιτρέψετε να έχουμε μια μικρή αμφιβολία και αυτό διότι όταν είσαι ιδιοκτήτης σε κάτι παράδειγμα το αυτοκίνητο σου, το σπίτι σου, το μαγαζί σου μπορείς να το πουλήσεις όπου θέλεις δεν θα ρωτήσεις κανέναν και δεν θα σε πει και κανένας τίποτα όταν όμως έχεις να κάνεις μια μία ομάδα η οποία κουβαλάει και κάποιο κόσμο και μάλιστα πολύ κόσμο την αγοράζεις, ελέγχεται διότι δεν ξέρουμε καμία από τις διαδικασίες οι οποίες έχουν συμβεί. Ο δε πρόεδρος του Ερασιτέχνη φέρεται να είναι ενοχλημένος από το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκε για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η συγκεκριμένη διαδικασία.

Υπήρχε και ένα παιχνίδι την προηγουμένη εβδομάδα το οποίο δεν κατάλαβε κανένας για ποιο λόγω αναβλήθηκε ή μάλλον καταλάβαμε ακριβώς για ποίο λόγο αναβλήθηκε και αυτό που σκέφτεται αυτή τη στιγμή ο κόσμος του Άρη είναι μήπως οι άνθρωποι οι οποίοι φέρεται να έχουν βγει μπροστά μήπως είναι άνθρωποι οι οποίοι είναι άνθρωποι μπροστινοί κατά κάποιον τρόπο κάποιων άλλων ανθρώπων και για τον συγκεκριμένο ανατρέχοντας στο διαδίκτυο θεωρούμε ότι δε θα διακινδύνευε το όνομα του την ιστορία του, το όνομα του μπλέκοντας σε ένα σωματείο εάν δεν ήταν πάρα πολύ σίγουρος για κάτι.

Εάν κρατήσουμε ότι μεταβίβαση μετοχών δεν υπάρχει απ’ότι γνωρίζουμε και είναι κάτι το οποίο ο κόσμος πρέπει να ενημερωθεί δηλαδή είναι άλλο το πληρεξούσιο, είναι άλλη η μεταβίβαση ποιος τρέχει την ομάδα, ποιος θα έχει δικαίωμα υπογραφής για την ομάδα και αυτό το ποίο μας ξένισε και μας έκανε άσχημη εντύπωση είναι ότι υπήρχε ένα τηλεφώνημα στα γραφεία της ΚΑΕ την προηγουμένη εβδομάδα τώρα ήταν από τον συγκεκριμένο κύριο ή κάποιους άλλους κύριους δικούς του οι οποίοι ρωτούσαν για συνδέσμους και τηλέφωνα. Δεν έχουμε καμία δουλειά να μιλήσουμε με εσένα ούτε με τον Λάσκαρη δεν έχουμε δουλειά να απαντήσουμε και να έχουμε πάρε δώσε.

Οι κύριοι με τους οποίους συνεννοήθηκες για την μεταβίβαση των μετοχών με αυτούς έχεις μόνο να κάνεις και εμείς θα κρίνουμε όλη την διαδικασία φανταζόμαστε σε κάποια συνέλευση του Ερασιτέχνη που γίνεται σε όλες τις ομάδες. Αυτά τα λέμε γιατί έχουμε καεί πολλές φορές από ανθρώπους-σωτήρες αλλά στην πορεία αποδείχτηκαν κάτι άλλο. Θα μας επιτρέψετε να κρατήσουμε τις αποστάσεις μας όπως κάναμε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα με τον κ. Λάσκαρη ο οποίος από τον Σεπτέμβριο και μετά δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Δεν είχαμε καμία παρέμβαση δεν δημιουργήσαμε κανένα κλίμα στην ομάδα ίσα-ίσα προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε με κάποιους τρόπους, μια μικρή ανάσα προς τον σύλλογο με κάποια κουπόνια, είτε εισιτήρια, είτε κάποιες μπλούζες και πάνω σε αυτό το γεγονός υπήρχαν παρεμβάσεις του τύπου που πάνε τα εισιτήρια και άμα δώσετε τα εισιτήρια θα σας κάνω μήνυση σε εσάς που δουλεύετε στην ΚΑΕ, αυτό το έκανε ο άνθρωπος που κάποιοι τον σηκώνατε στους ώμους.

Δεν μπορούμε να πούμε πάρα πολλά πράγματα, ο Ερασιτέχνης Άρης ας μας ενημερώσει μέσω τον νομικών του να μας ενημερώσει για το ποιος είναι ο συγκεκριμένος κύριος και τι σκοπεύει να κάνει στην ομάδα. Καλό θα ήταν να βγει ο ίδιος να μιλήσει στον κόσμο να ξεκαθαρίσει την θέση του και αφού τα κάνει όλα αυτά μπορεί να υπάρξει συνάντηση με τους οργανωμένους όπως γίνεται σε όλες τις μεγάλες ομάδες. Όποιος κρύβεται δεν μπορεί να συναντηθεί μαζί μας. Ούτε είμαστε κακοπροαίρετοι ούτε κατηγορούμε κάποιον άμα δεν έχουμε αποδείξεις. Όποιος κάνει λάθος δεν θα γίνεται θεός χωρίς λόγο όποιος έρχεται και παίρνει μία ομάδα πρέπει να κάνει τα αυτονόητα και όποιος παίρνει τον Άρη θα πρέπει να παίρνει κύπελλα και πρωταθλήματα να μη γίνεται θεός επειδή βγήκες 4ος και επειδή έβαλες. Ούτε ο Καρυπίδης θα γίνει ποτέ θεός ούτε ο Λάσκαρης ξανά.

Έρχεται ένα παιχνιδάκι την προηγούμενη εβδομάδα το οποίο πέρασε από χίλια κύματα τα δημιουργήσανε κάποιοι με κάτι καράβια φορτωμένα με καπνό διαφόρων προελεύσεων το παιχνίδι δεν έγινε φυσικά. Καλέσαμε τον κόσμο σε μία απλή συγκέντρωση μαζεύτηκαν γύρω στους 400 ανθρώπους, νούμερο πολύ μεγάλο για μένα και για την ώρα που είχαμε προγραμματίσει.

Για τον ποδοσφαιρικό Άρη είπε:

Θεωρούμε την ομάδα μας πολύ καλύτερη από την Παναχαϊκή, θεωρούμε επίσης ότι στα 2 τελευταία παιχνίδια τα οποία η ομάδα δεν κέρδισε, υπήρχε ένα παιχνίδι στην Καλλιθέα από το οποίο παιχνίδι πριν την Καλλιθέα, πήγαμε κάποιοι άνθρωποι στην προπόνηση της ομάδας όχι για κάποιο λόγο συγκεκριμένο, αλλά επειδή μπορεί και να υπήρχε στο μυαλό ορισμένων παικτών ότι ίσως επειδή η ομάδα πέρυσι δεν ανέβηκε μήπως αγχωνόμαστε τσάμπα και να μην τους δημιουργήσουμε άγχος και λοιπά. Λοιπόν θα ξεκινήσω από το πολύ απλό το οποίο είναι το εξής, δεν μπορείς να παίζεις στον Άρη και να μην έχεις άγχος. Τέλος πάντων, τα 2 παιχνίδια που πέρασαν η ομάδα δεν κατάφερε να νικήσει, βέβαια στην Καλλιθέα μιλάμε για την σφαγή, ήταν και η ομάδα αρκετά άστοχη, δηλαδή μπορούσε να καθαρίσει το παιχνίδι πιο μπροστά.

Ερχόμαστε στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, που η ομάδα μπαίνει και κερδίζει. Αυτή τη στιγμή λοιπόν, βρισκόμαστε 69 μέρες πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της football league, 69 μέρες πριν ο Άρης επιστρέψει στην κατηγορία, 69 μέρες πριν πούμε ότι η ομάδα έκανε το αυτονόητο και κατάφερε να ανέβει. Η ομάδα τώρα έχει 15 νίκες και 5 ισοπαλίες, εμείς αυτό που θέλουμε να πούμε σήμερα είναι ότι η ομάδα, με τα όποια προβλήματα και προσθαφαιρέσεις έχει κερδίσει το δικαίωμα να κάνει ένα Πάσχα ήσυχη μετά από 4 χρόνια. Ο λαός του Άρη με την παρουσία του όλη την χρονιά είτε εντός είτε εκτός, έχει το δικαίωμα να κάνει ένα Πάσχα ήσυχο.

Από την Κυριακή που μας έχει περάσει και εφόσον όλη η Ελλάδα έχει δει αυτά τα οποία δεν γίνεται να μην δεν τα δεις, έχει αρχίσει ένα πανηγυράκι από την «αντικειμενική» δημοσιογραφία της πόλης, η οποία μας κάνει τον Σαββίδη Άγιο.

Δηλαδή, κάποια πράγματα σε αυτήν την χώρα θα πρέπει να τελειώνουν. Την ομάδα τη δικιά μας τον τρόπο που συμπεριφερθήκατε με εκείνη την επόπτρια που χάσαμε την Ευρώπη και πήραμε -3.

Για τους πολιτικούς είπε:

Αν θεωρείται ότι κάποιοι αδικούνται θα περιμέναμε και μια ευαισθησία όσον αφορά τα θέματα της δικιάς μας ομάδας δεν είδαμε κανέναν πολιτικό να κάνει καμιά τοποθέτηση για το οφσάιντ γκολ στην Καλλιθέα που μας ακυρώσανε ή για το πέναλτι που δεν πήρε ο Άρης στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα οπότε κύριοι πολιτικοί της Θεσσαλονίκης καλό θα είναι τον κόσμο του Άρη να τον υπολογίζετε.

To Top