ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Διπρόσωπος Άρης, ο Ντούνης “κράτησε” το +7

Διπρόσωπος ο Άρης, πέταξε ένα ημίχρονο και πάλι στα σκουπίδια, έπαιξε με τη φωτιά, αλλά ο Ντούνης με γκολ στο 88′ “κράτησε” το +7 από την Παναχαϊκή μέσα στην Πάτρα, σε ένα παιχνίδι, όπου εξελίχθηκε σε ροντέο με τους κίτρινους να τελειώνει με εννιά παίκτες!

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Χωρίς εκπλήξεις η ενδεκάδα του Άρη. Ο Αναγνωστόπουλος στην «κιτρινόμαυρη» εστία, με τους Σόουζα και Δεληζήση στο κέντρο της άμυνας και τους Μπούρμπο και Βαλεριάνο επέστρεψαν τόσο στη διάθεση του προπονητή τους, μετά την τιμωρία τους, όσο και στην αρχική ενδεκάδα, στο δεξί και αριστερό άκρο αντίστοιχα. Επιστροφή και στη μεσαία γραμμή, με τον Ιντζόγλου να είναι ο παρτενέρ του Μουμίν. Στην επίθεση, Πλατέλλας και Κάσσος σε δεξί και αριστερό άκρο αντίστοιχα, με τον Παυλίδη για μία ακόμα φορά, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Διαμαντόπουλο.

Οι παίκτες του Άρη δεν έδειξαν τη συγκέντρωση και το πάθος που είχαν σε άλλα παιχνίδια και έδωσαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στην Παναχαϊκή. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Άρης είχε την μεγάλη ευκαιρία, όταν στο 23′ ο Μπούρμπος μπήκε στην περιοχή της Παναχαϊκής, την κατάλληλη στιγμή έκοψε την μπάλα στο κέντρο της άμυνας, αρχικά ο Παυλίδης και στην συνέχεια ο Κάσσος δεν μπόρεσαν να βρουν την μπάλα και να την στείλουν προς την εστία του Βρονταρά.

Οι κιτρινόμαυροι δέχθηκαν το γκολ σε ένα “κρύο” σημείο του αγώνα, όταν στο 43′ ο Ελευθεριάδης πήρε το “ριμπάουντ” και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αναγνωστόπουλου (1-0).

Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε μέτρα και απείλησε την εστία του Βρονταρά. Καλές στιγμές για τους κιτρινόμαυρους με τον Πλατέλλα στο 49′ και τον Διαμαντόπουλο στο 53′ χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο 57′  λεπτό ο Σπανός πέρασε στη θέση του Παυλίδη τον Μάρκο Ντούνη, κίνηση που έκανε και στον αγώνα με τον Εργοτέλη, μετατοπίζοντας τον Βαγγέλη Πλατέλλα σε ρόλο οργανωτή. Έτσι οι ποδοσφαιριστές του Άρη αύξησαν την πίεση προς την άμυνα της Παναχαϊκής και δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες κυρίως με τους Πλατέλλα και  Ντούνη.

Ο Άρης έπαιζε με την… φωτιά. Στο 74′ μετά από αντεπίθεση της Παναχαϊκής ο Αναγνωστόπουλος έκανε εντυπωσιακή απόκρουση στο σουτ του Ελευθεριάδη, κρατώντας τον Άρη ζωντανό στο παιχνίδι.

Το… ντου για την άνοδο έγινε στο 88′, όταν μετά από κερδισμένο φάουλ του Πασά στη γραμμή της περιοχής ο Μάρκος Ντούνης έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα του Βρονταρά ισοφαρίζοντας για την ομάδα του Άρη (1-1).

Στα υπόλοιπα λεπτά το παιχνίδι έγινε ροντέο, υπήρξαν αψιμαχίες ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων, με τον Άρη να ολοκληρώνει τον αγώνα με 9 παίκτες μετά την απευθείας αποβολή του Μπαστακού στο 89 και του Βαλεριάνου στις καθυστερήσεις! Επίσης αποβλήθηκε και ο Ντάσιος στο 89′.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος (67′ Μπουτζίκος), Ντάσιος, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Φωτάκης, Φουρλάνος (59′ Γκίνο), Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Στεργίδης, Αργυρόπουλος (79′ Μουστακόπουλος), Μωραΐτης.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Ιντζόγλου (83′ Μπαστακός), Μουμίν, Κάσσος, Παυλίδης (58′ Ντούνης), Πλατέλλας, Διαμαντόπουλος (75′ Πασάς).

Διαιτητής: Λάμπρου (Ευβοίας)

Βοηθοί: Φίλος (Βοιωτίας)-Κορτέσης (Αθηνών)

4ος διαιτητής: Αδαμόπουλος (Ζακύνθου)

To Top