Παπαθεοδώρου : «Να ματσάρουμε την ενέργεια που θα βγάλει ο Άρης λόγω έδρας»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας του και ανέλυσε τα όσα πρέπει να κάνει στο Nick Galis Hall κόντρα στον Άρη. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Συγκεκριμένα εστίασε στην ενέργεια, τον ρυθμό, την αυτοπεποίθηση και τα ψυχικά αποθέματα.

«Αυτά τα παιχνίδια είναι πάντα ξεχωριστά, ακόμη κι αν πρόκειται για αγώνες που γίνονται μέσα στην ίδια σεζόν. Έχουν αλλάξει σε σημαντικό βαθμό τα ρόστερ των δύο ομάδων κι αυτό που σίγουρα πρέπει να κάνουμε είναι να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας στη διάρκεια του αγώνα, τον ρυθμό του παιχνιδιού και η συγκέντρωσή μας να είναι σε πολύ υψηλό βαθμό.

Αυτό είναι κάτι που μας μένει σίγουρα από τα δύο ματς που προηγήθηκαν. Ο αγώνας είναι ειδικών καταστάσεων και ανεξάρτητα από την κατάσταση (βαθμολογική και αγωνιστική) στην οποία βρίσκονται οι δύο ομάδες. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, σε δύσκολη έδρα και εμείς θα πρέπει να ματσάρουμε την ενέργεια που θα βγάλει ο αντίπαλος λόγω της έδρας του, αλλά και της θέλησης που θα έχει για τη νίκη.

Είναι σημαντικό να είμαστε ήρεμοι, να έχουμε αυτοπεποίθηση, να έχουμε μεγάλα ψυχικά αποθέματα για να μπορέσουμε να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό. Θα παίξει ρόλο η ατομική και η ομαδική άμυνα και σε πολύ μεγάλο βαθμό η ευστοχία στα μακρινά σουτ», ήταν τα λόγια του Παπαθεοδώρου.

To Top