Κωστένογλου και Όστοϊτς για την νίκη επί της Παναχαϊκής, αλλά και το παιχνίδι με τον Άρη

Το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στο πρωτάθλημα αποτελεί απώτερο σκοπό της Δόξας Δράμας όπως δήλωσε ο Νίκος Κωστένογλου μετά τη νίκη (2-0) επί της Παναχαϊκής.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Συγκεκριμένα, είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«’Ηταν μία πολύ σημαντική νίκη. Έχουν καταβάλει τεράστια προσπάθεια τα παιδιά σε όλο αυτό το διάστημα που είμαι εδώ. Είναι μια σειρά δύσκολων αγώνων, ιδιαίτερα αυτό τον μήνα και τον επόμενο. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Πρέπει, όμως να είμαστε συγκρατημένοι. Κάθε εβδομάδα τα πράγματα αλλάζουν. Θα πρέπει να εργαζόμαστε καθημερινά και να λέμε τα λιγότερα. Οι πράξεις είναι αυτές που αποδεικνύουν τι κάνουμε».

Για τον στόχο της ανόδου:

«Εντάξει, δεν μπορούμε να πετύχουμε την άνοδο με την 1η και 2η θέση. Απώτερος σκοπός μας είναι να πάρουμε την καλύτερη δυνατή θέση στο πρωτάθλημα. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Οφείλουμε ως επαγγελματίες που υπηρετούμε αυτή την ομάδα να καταθέτουμε σε κάθε αγώνα τον καλύτερό μας εαυτό».

Στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε:

«Πετύχαμε μια πολύ μεγάλη και σημαντική νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που πραγματικά είναι μια από τις ποιοτικότερες ομάδες της κατηγορίας. Θα έλεγα ότι στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε πολύ δυναμικά, πιέσαμε τον αντίπαλο και πετύχαμε πολύ γρήγορα δύο πολύ όμορφα γκολ. Συνεχίσαμε να πιέζουμε και με το πρέσιγκ αυτό πετύχαμε πολλά. Μέχρι το 60’ η ομάδα είχε μια πολύ καλή εικόνα, έκλεψε μπάλες και θα μπορούσε να διευρύνει το σκορ έχοντας και ένα δοκάρι σε όλη αυτή την προσπάθεια.

Στο διάστημα αυτό η Παναχαϊκή είχε μια κλασική φάση, πράγμα εύλογο από μια τέτοια ομάδα. Στη συνέχεια και μέχρι το 80,’ παράλληλα με την αποχώρηση του Κάσες, ενός παίκτη βαρόμετρο και πολύ ποιοτικού, η Παναχαϊκή είχε την κυκλοφορία και την κυριαρχία του παιχνιδιού κάνοντας μια πολύ καλή φάση, τη διπλή απόκρουση του τερματοφύλακά μας. Δικαίως το παιχνίδι έκλεισε με τη νίκη μας. Είχαμε και άλλες δύο πολύ καλές ευκαιρίες όπου θα μπορούσαμε να ανοίξουμε και άλλο το σκορ.

Το σημερινό παιχνίδι ανήκει ήδη στο παρελθόν. Έχουμε μπροστά μας μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών όπου θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και από την Τρίτη ξεκινάμε την προσπάθεια για το επόμενο παιχνίδι. Με μια σειρά συνεχόμενων επιτυχιών συγκεντρώσαμε πολύτιμους βαθμούς αλλά στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι καλός μέχρι τον τελευταίο αγώνα. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ιστορική ομάδα που είναι πρώτη αυτή τη στιγμή, στην οποία βρισκόμουν πέρυσι. Το παιχνίδι έχει πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας και αυτό είναι μια πρόκληση για εμάς. Έχουμε το χρόνο να προετοιμαστούμε».

Ο Μπράνκο Όστοϊτς δήλωσε:

«Είναι μια πολύ σημαντική νίκη, όπως είπε και ο κόουτς, απέναντι σε μια ομάδα σαν την Παναχαϊκή. Παίξαμε πάρα πολύ καλά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Εμείς από την Τρίτη βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη γιατί το σημερινό παιχνίδι ανήκει ήδη στο παρελθόν

To Top