ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φοιρός: “Ο Άρης δεν είναι ομαδούλα! Πρέπει να στελεχωθεί από τον Καρυπίδη και να πρωταγωνιστήσει”

O Γιώργος Φοιρός σχολίασε τον αγώνα με την Καλαμαριά κι αναφέρθηκε στον Άρη της επόμενης μέρας.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για την διαχείριση του Δημήτρη Σπανού στο παιχνίδι με την Καλαμαριά:

“Ήταν ντεφορμέ ο Σπανός, πάντα πιέζουμε στο αντίπαλο μισό του γηπέδου, έτσι όπως είναι και ο αγωνιστικός χώρος πρέπει να τον πρεσάρουμε πιο ψηλά και να αναγκάσουμε τον αντίπαλο να κάνει αυτός λάθος όχι να αφήσουμε την κατοχή. Θα πρέπει αυτό να το δουλέψει και στην προπόνηση. Και η Καλαμαριά απλώς κυκλοφορούσε την μπάλα, επειδή την άφηνε ο Άρης.

Για τον τρόπο που διαχειρίστηκε τις συμμετοχές Χαντί και Μπαστακού και το αν έπρεπε να παίξουν:

“Ο μόνος αρμόδιος για αυτά είναι ο προπονητής, δεν έχω άποψη”.

Για το τι πρέπει να γίνει τώρα:

“Η ομάδα θεωρώ ότι έχει βγει, λίγα πράγματα χρειαζόμαστε από εδώ και πέρα, χρειαζόμαστε όμως οργάνωση και προετοιμασία για την επόμενη σεζόν. Θεωρώ ότι πρέπει η ομάδα αυτήν την στιγμή να προετοιμαστεί.

Τα ονόματα που ακούω των ποδοσφαιριστών είναι ονόματα για να μπορέσει ο Άρης να σωθεί, θεωρώ όμως ότι θα πρέπει πρώτα η ομάδα να πάρει προπονητή, να πάρει τεχνικό διευθυντή και μετά να μιλάμε για μεταγραφές. Δεν είναι ο Άρης «ομαδούλα» για να κάνει τις μεταγραφές ο πρόεδρος.

Πρέπει ο πρόεδρος από εδώ και πέρα να στελεχώσει την ομάδα, και τα στελέχη που θα επιλέξει να οργανώσουν αυτοί την ομάδα”.

Για το εάν πρέπει να συνεχίσουν οι Δημήτρης Σπανός και Παύλος Μυροφορίδης:

“Δεν μπορώ να πω κάτι, δεν έχω άποψη, αυτά τα αποφασίζει η διοίκηση. Δεν πρέπει όμως να ακούγονται ονόματα, πρέπει η ομάδα να στελεχωθεί σωστά, εάν αποφασίσει ο πρόεδρος να κρατήσει αυτούς που έχει θα αποφασίσουν αυτοί για τις επόμενες κινήσεις της ομάδος”.

Για ποιος πρέπει να είναι ο στόχος του Άρη την επόμενη χρονιά:

“Ο Άρης δεν μπορεί να μην είναι του χρόνου στην 6αδα-5αδα, δεν μπορεί να κάνει μια ομάδα να σωθεί, δεν γίνεται να τραβήξουμε πάλι αυτά που τραβούσαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Για να κάνει κάποιες σωστές επιλογές πρέπει να δώσει κάποια λεφτά”.

Για τα 2.000.000 που ζητάει ο Άρης για το τηλεοπτικό συμβόλαιο:

“Καλά κάνει και ζητάει τόσα, ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα…καταλάθος βρισκόμαστε εδώ που βρισκόμαστε. Πρέπει να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα και να κάνει ένα budget ικανοποιητικό”.

Για το ότι ήδη ακούγονται ονόματα προπονητών όπως αυτό του Μιχάλη Γρηγορίου:

“Έχω ακούσει και εγώ για τον Γρηγορίου, δεν γίνεται όμως να είσαι εδώ που είσαι, με τον προπονητή που είσαι και να ακούγονται άλλα ονόματα”.

Για τις επόμενες κινήσεις που πρέπει να κάνει ο Θόδωρος Καρυπίδης:

Πρέπει ο πρόεδρος να βρει ανθρώπους να συμβουλεύεται, είναι μόνος του, ξέρει 5 πράγματα ενώ πρέπει να ξέρει 20, πρέπει να επιλέξει κάποιους ανθρώπους ώστε να τον συμβουλεύουν.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον Άρη που ξέρουν ποδόσφαιρο και μπορεί να τους εκμεταλλευτεί, πρέπει να έχει ανθρώπους του Άρη δίπλα του, δεν έχει κανέναν.

Για την αγανάκτηση του κόσμου μετά το κακό αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα:

“Έχω ακούσει πολλούς να λένε ότι «μετά από αυτό δεν πάω την Τετάρτη»

Επειδή έπαιξε η ομάδα ένα παιχνίδι άσχημο δεν θα πάμε την Τετάρτη; Επειδή έπαιξε η ομάδα δεν έπαιξε καλά στον αγωνιστικό χώρο δεν θα πάμε στο γήπεδο;

Πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα μέχρι το τέλος”.

To Top