Φινάλε στο Europa League‏

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος… Οι όμιλοι του Champions League ολοκληρώθηκαν χθες και σήμερα παίρνει σειρά και η τελευταία αγωνιστική του Europa League με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού να παρουσιάζει ενδιαφέρον απο ελληνικής πλευράς.

Οι πράσινοι αγωνίζονται στο Λονδίνο κόντρα στην Τότεναμ με αποκλειστικό στόχο τη νίκη, που θα τους δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι Άγγλοι από την άλλη πλευρά τους βολεύονται και με την ισοπαλία για αυτό και εμείς θα πάμε με το Χ2 που παίζεται στο 3.25.

Στα άλλα «δυνατά» παιχνίδια της ημέρας έχουμε ξεχωρίσει το over 2.5 σε απόδοση 1.88 στον αγώνα Ουντινέζε – Λίβερπουλ.  Οι Άγγλοι «καίγονται» για τη νίκη, για αυτό το παιχνίδι αναμένεται «ανοικτό» ματς με υψηλό σκορ. Στη συνέχεια βρίσκουμε το over 2.5 γκολ στον αγώνα Αθλέτικ Μπιλμπάο – Σπάρτα Πράγας. Οι γηπεδούχοι έχουν αποκλειστεί, ωστόσο θέλουν να κλείσουν την ευρωπαϊκή χρονιά με ένα θετικό αποτέλεσμα, κόντρα σε μία καλή ομάδα που βρίσκεται συχνά δίχτυα.

Στην αναμέτρηση Λεβάντε – Αννόβερο πάμε με το «διπλό» Draw No Bet σε απόδοση 2.50. Το Αννόβερο χρειάζεται το βαθμό της ισοπαλίας για να τελειώσει στην πρώτη θέση του ομίλου κάτι που μπορεί να το πετύχει. Τρία και γκολ και πάνω προβλέπουμε και στις αναμετρήσεις Γιουνγκ Μπόις – Ανζί (1.85) και Βικτόρια Πλζεν – Ατλέτικο Μαδρίτης (2.00), με τους Ελβετούς στην πρώτη αναμέτρηση να «καίγονται» για το τρίποντο και τους Ρώσους «περασμένους» να αποδεικνύουν πως φέτος κυνηγούν τη νίκη σε οποιαδήποτε έδρα, ενώ στην Τσεχία οι δύο πρώτοι του β’ ομίλου χωρίς άγχος θα αγωνιστούν για γκολ και θέαμα. Δείτε εδώ όλα τα σημεία στα «Μονά» και εδώ όλα τα σημεία στις «Μπόμπες».

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει 4 αγώνες σε σύστημα 2-3-4 (11 στήλες x 7€) και συνολικό ποντάρισμα 77€. Αναλυτικά τα σημεία:

Κοπεγχάγη – Στεάουα Β. Over 2.5 (1.95)

Χαποέλ Τελ Αβίβ – Ακαδέμικα 1 (2.20)

Μάριμπορ – Λάτσιο 1 DNB (2.20)

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Βιντεότον Over 2.5 (2.00)

Στο Μπάσκετ ο Ολυμπιακός έχει πάρει φόρα και δε σταματιέται με τίποτα! Σκορπίζει για πλάκα τους αντιπάλους του και φάνηκε αυτό ξεκάθαρα και στην έδρα της δυνατής φέτος Ζαλγκίρις. Αν παρουσιαστεί και απόψε σοβαρός κόντρα στην Τσεντεβίτα, η αντίπαλος του δεν έχει καμία τύχη και η διαφορά θα ανοίξει από νωρίς. Εκεί ακριβώς είναι που ποντάρουμε και για το ψηλό σκορ στο παιχνίδι. Ολυμπιακός -5.5 (1.85) & Over 154.5 (1.88). Δείτε εδώ όλα τα σημερινά σημεία για την Euroleague.

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Επίσης δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis, μάθετε πρώτοι τα Aποτελέσματα, συμβουλευτείτε όλες τις βαθμολογίες και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat.

To Top