Οι ψυχολογικές μεταπτώσεις του Πάσαλιτς και ο τρόπος διαχείρισης του

Η έντονη επιθυμία του Μοχάμεντ Πάσαλιτς να βοηθήσει τον Άρη να κερδίσει τον κάνει αρκετές φορές απρόβλεπτο μέσα στο παιχνίδι. Ειδικά μετά το περιστατικό στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΚΑΟΔ, ο Βόσνιος γκαρντ αντιδρά με διάφορους τρόπους, παίζοντας με ακόμη περισσότερο πάθος, συμπεριφορά που καλείται να διαχειριστεί ο Βαγγέλης Αγγέλου με τους συνεργάτες του.

Στο χθεσινό παιχνίδι με τον Κολοσσό ο 27χρονος παίκτης τα έβαλε με τον εαυτό του όταν αστόχησε σε κάποια σουτ και πανηγύρισε με τον δικό του τρόπο τα εύστοχα.

Σε μια φάση που έγινε αλλαγή από τον Βαγγέλη Αγγέλου φάνηκε εκνευρισμένος αλλά αυτό είναι κάτι που δικαιολογείται από τους ανθρώπους της ομάδας λόγω της έντασης της στιγμής. Δεν σημαίνει όμως πως δεν θα του γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις για μην επαναληφθεί στο μέλλον παρόμοια συμπεριφορά. Ειδικά στη χθεσινή αναμέτρηση πάντως ο Πάσαλιτς δεν παρασύρθηκε από τα συναισθήματα του. Σε περίπου 35 λεπτά συμμετοχής δεν έκανε κανένα λάθος, μοίρασε πέντε ασίστ και πέτυχε 14 πόντους. Ο προπονητής του Άρη έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη σχέση ασίστ και λαθών του Βόσνιου και τον περιμένει ακόμη καλύτερο στη συνέχεια.

To Top