O έλεγχος του PRESSARIS: Η μεταμόρφωση, οι κορυφαίοι και η χαμένη ευκαιρία…

Ο προβληματικός Άρης του πρώτου ημιχρόνου μεταμορφώθηκε σε ομάδα που έπεισε τον κόσμο της για τις δυνατότητές της. Κατάφερε να ισοφαρίσει δυο φορές κλείνοντας τον αντίπαλο στο δεύτερο μισό του αγώνα.

Ο Άρης είχε εξάλλου βοήθεια από τον πάγκο, με τον Μιχαλήτσο να διαβάζει σωστά το παιχνίδι στην ανάπαυλα. Το κέρδος για την ομάδα δεν είναι ο βαθμός που δεν αφήνει κανένα ικανοποιημένο, αλλά η εικόνα της που έδειξε να αλλάζει προς το καλύτερο μετά τις διορθωτικές κινήσεις.

ΜΑΡΚΟΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ: 6

Δέχτηκε δυο «κρύα» τέρματα. Το πρώτο ήρθε κυριολεκτικά από τα αποδυτήρια και το ρήγμα που είχαν οι κίτρινοι στην δεξιά του πλευρά. Το δεύτερο ήταν δύσκολο να αποκρουστεί καθώς η μπάλα πηγαίνει σε σημείο δύσκολο για κάθε τερματοφύλακα. Σε γενικές γραμμές η εστία του Άρη δεν πιέστηκε, ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο που είχε ο αντίπαλος την πρωτοβουλία.

 ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ: 6

Δεν ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια του νεαρού και για τον λόγο αυτό αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

 ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: 6

Δέχτηκε μεγάλη πίεση στο πρώτο ημίχρονο η δεξιά πλευρά της άμυνας του Άρη. Ο λόγος αφορά στον ταχύτατο Καμαρά και στην προβληματική αλληλοκάλυψη που άφησε εκτεθειμένο τον Καζναφέρη. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα διορθώθηκαν και η πλευρά του λειτούργησε καλύτερα.

 ΝΤΑΒΙΝΤ ΑΓΚΑΝΘΟ: 9

Ο κορυφαίος του Άρη στο παιχνίδι. Πέτυχε το εκπληκτικό γκολ της ισοφάρισης, κέρδισε το πέναλτι και το εκτέλεσε με επιτυχία. Έδειξε για ακόμα μια φορά την αξία και την ποιότητά του. Η παρουσία του στην 11άδα είναι πολύτιμη για την ομάδα.

 ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΑΤΟΣ: 7

Αναμφισβήτητα άλλαξε την εικόνα των κίτρινων στο χώρο του κέντρου. Η παρουσία του δίνει λύσεις και την δυνατότητα να έχει η ομάδα εναλλακτική ανάπτυξη από το κέντρο και μπροστά.

ΡΟΥΜΠΕΝ ΠΟΥΛΙΔΟ: 6

Έχει κάνει και καλύτερες εμφανίσεις. Η αμυντική λειτουργία διορθώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά σε αυτό βοήθησε το «ανέβασμα» όλης της ομάδας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ: 5

Δεύτερο παιχνίδι που κινείται σε χαμηλά νερά. Σωστή επιλογή του Μιχαλήτσου να τον αντικαταστήσει στο ημίχρονο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΡΑΔΟΥΚΑΣ: 7

Από τους καλύτερους παίκτες του Άρη. Ανέβηκε σε όλη την αριστερή πλευρά όπως χρειάστηκε και γενικότερα δείχνει πως όταν πάρει παιχνίδια στα πόδια του θα δώσει πολύτιμες λύσεις στην πλευρά που αγωνίζεται.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ: 6

Μαχητικότατος και μέσα σε όλες τις φάσεις. Δυνατό παιδί που βοηθάει και περιφερειακά στην επίθεση. Κι αυτός χρειάζεται παιχνίδια για να ανεβάσει την απόδοσή του.

ΝΟΥΝΟ ΚΟΕΛΙΟ: 7

Από τα καλύτερα παιχνίδια του Πορτογάλου. Λειτούργησε σαν κόφτης παρά τα προβλήματα που είχε ο Άρης στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου. Έτρεξε και έπαιξε με πάθος.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΤΣΑΡΙΔΗΣ: 7

Η ευχάριστη έκπληξη, όπως έκπληξη ήταν η συμμετοχή του στην αρχική 11άδα. Άφησε υποσχέσεις για το μέλλον, παίκτης με τσαγανό, που μπορεί να δώσει λύσεις μεσοαμυντικά.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΣ: 7

Ο παίκτης που άλλαξε τις ισορροπίες στο δεύτερο ημίχρονο. Απέδειξε ότι η θέση που του ταιριάζει είναι αυτή του χαφ και όχι τόσο πολύ αυτή του «κρυφού» κυνηγού. Παιχνίδι παρακαταθήκη για τον νεαρό μέσο.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ: 6

Επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό, δείχνοντας κάπως επηρεασμένος από την αποχή του. Η ομάδα ωστόσο δεν έχει την πολυτέλεια των πολλών λύσεων στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: 6

Όσο αγωνίστηκε απέδειξε πως καλά κάνουν που τον εμπιστεύονται οι προπονητές. Όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται και καλύτερος, αρκεί να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο ΠΑΟΚ

Πραγματοποίησε πειστική εμφάνιση στο πρώτο μέρος, χάρη και στην καθίζηση του Άρη μετά το πρώτο 10λεπτο. Επίσης, πήρε μεγάλη βοήθεια από τις μεταγραφές, αλλά παρά το προβάδισμα αρκέστηκε σε ρόλο κομπάρσου στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Άρης, με λίγο μεγαλύτερη προσοχή στην τελική προσπάθεια και καλύτερες επιλογές θα μπορούσε να πάρει το παιχνίδι.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Δεν υπάρχει τελικά αγώνας που να μην αφήνει με παράπονα στον Άρη από την διαιτησία. Την φάση της παράβασης του Κάτσε, δεν την έχασε μόνο ο Βοσκάκης, αλλά και ο βοηθός του Ευθυμιάδης. Το παιχνίδι δεν είχε δύσκολες φάσεις, ωστόσο έγιναν πολλά λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο.

To Top