Μπελγκράνο και ΠΑΣ με κάλυψη, κάνει την έκπληξη η Τσβόλε

Κυριακή σήμερα και το στοιχηματικό κουπόνι μας προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για ποντάρισμα και… κέρδη. Το «μενού» είναι πλήρες, με Primera Division, Serie A και Σούπερ Λιγκ να έχουν την πρωτοκαθεδρία, αλλά και τα υπόλοιπα πρωταθλήματα από όλη την υφήλιο να εμπλουτίζουν το «κυρίως πιάτο».

Παράλληλα, σήμερα δεν περνάει απαρατήρητος ο μεγάλος τελικός του Κόπα Άφρικα μεταξύ της Νιγηρίας και της Μπουρκίνα Φάσο, αλλά και ο μπασκετικός τελικός Κυπέλλου ανάμεσα στους δύο «αιώνιους» Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ας πάμε λοιπόν, στις σημερινές μας επιλογές… Ξεκινώντας με τα «Μονά», έχουμε ως δυνατό σημείο τον Άσσο Draw No Bet της Μπελγράνο κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ σε απόδοση 2.00, με τους γηπεδούχους να παρουσιάζονται ιδιαίτερα δυνατοί στα δύο πρωταθλήματα της τελευταίας σεζόν και να μπορούν κάλλιστα να πάρουν τη νίκη κόντρα στην ιστορική Ρίβερ Πλέιτ. Στο ελληνικό πρωτάθλημα πιστεύουμε στο Διπλό Draw No Bet του ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στη Νέα Σμύρνη (απόδοση 1.95), με τους Γιαννιώτες να δείχνουν φέτος ότι μπορούν να πάρουν αποτελέσματα και μακριά από την έδρα τους και τους γηπεδούχους να έχουν σημαντικές απουσίες. Κλείνουμε με τον Άσσο της Λυών στο ντέρμπι με τη Λιλ (απόδοση 2.10), καθώς οι «λιονέ» δεν έχουν περιθώρια για περαιτέρω απώλειες στη «μάχη» για τον τίτλο, μετά την ήττα-σοκ από την Αζαξιό της περασμένης αγωνιστικής.

Περνώντας στις «Μπόμπες», το ενδιαφέρον μας εστιάζεται σε τρεις αναμετρήσεις. Δυνατότερη επιλογή μας είναι το 1Χ της Τσβόλε στο εντός έδρας παιχνίδι της κόντρα στην Τβέντε, που το βρίσκουμε σε απόδοση 2.15. Θεωρούμε, επίσης, ότι η Ρέγκενσμπουργκ έχει πολλές… τύχες στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπόχουμ (Χ2 σε απόδοση 2.10), όπως συμβαίνει και με τη Μονς στη δύσκολη έξοδό της στη Λιέγη κόντρα στην κραταιά Σταντάρ (Χ2 σε απόδοση 3.00).

Κλείνοντας με το Μπάσκετ, οι επιλογές μας αφορούν αποκλειστικά το μεγάλο τελικό στο Κλειστό του Ελληνικού. Επιλέγουμε για πρώτο σκόρερ του αγώνα είτε τον Καπόνο από πλευράς Παναθηναϊκού (15.00 απόδοση) είτε τον Πρίντεζη από πλευράς Ολυμπιακού (9.00 απόδοση). Παράλληλα, ποντάρουμε στην ύπαρξη τεχνικής ποινής στο παιχνίδι (3.00). Τέλος πηγαίνουμε με το –1.5 στον Πρίντεζη στο Head to Head σκοράρισμα κόντρα στο Σχορτσιανίτη (1.87) και στο +0.5 του Ματσιούλις στην αντίστοιχη κόντρα με τον Παπανικολάου (1.87).

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά το Στοίχημα της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis.

To Top