Εκπλήξεις στα γενέθλια του Άρη στο Παλέ!

Η οικογένεια του Άρη γιορτάζει τη Δευτέρα (25/03) τη συμπλήρωση 99 χρόνων από την ίδρυση του και σύσσωμη θα γιορτάσει στο Αλεξάνδρειο τα γενέθλια του συλλόγου με την ευκαιρία της διεξαγωγής του αγώνα μπάσκετ των κίτρινων με τον Ολυμπιακό. Η ΚΑΕ όπως ανακοίνωσε έχει ετοιμάσει αρκετές εκπλήξεις και χάπενινγκς για τους φίλους της ομάδας. 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ: “Τη Δευτέρα στις 25 Μαρτίου 2013 ο ΑΡΗΣ συμπληρώνει τα 99 χρόνια από την ίδρυση του. Την ίδια ημέρα στις 19.00 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο η ομάδα μας δίνει το παιχνίδι της 21ης Αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μέσα στο εορταστικό κλίμα που θα δημιουργηθεί στο γήπεδο, πολλές εκπλήξεις θα περιμένουν τους φιλάθλους της ομάδας. Στο ημίχρονο του αγώνα θα μοιραστούν συλλεκτικά  t-shirts, ενώ στο τέλος της αναμέτρησης οι μικροί φίλοι του ΑΡΗ θα πάρουν  αναμνηστικά δώρα, μπαλόνια και αυτόγραφα των παικτών.

Σύσσωμη η οικογένεια του ΑΡΗ θα βρεθεί στο Αλεξάνδρειο την εορταστική αυτή ημέρα του Συλλόγου. Η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, η ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΡΗ, ο ΑΣ ΑΡΗΣ και η Κοινωνία Μελών του ΑΡΗ θα είναι στο Αλεξάνδρειο, προκειμένου να γιορτάσουν τα 99 χρόνια του ΑΡΗ και να στηρίξουν την ομάδα μπάσκετ!”

To Top