Γκολ από τα αποδυτήρια

Γειά χαρά φίλες και φίλοι. Καλό μήνα να ευχηθoύμε με υγεία και με πολλά κέρδη. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι η πρώτη ομάδα που πηγαίνει στον τελικό του Λονδίνου με την παλικαρίσια πρόκριση απέναντι στην Ρεάλ.

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Το σκορ ασφαλείας της πρώτης αναμέτρησης στην Βεστφαλία κατάφερε να το διατηρήσει πανηγυρίζοντας το επίτευγμα της στο κατάμεστο Μπερναμπέου. Το μόνο που έχει να κάνει πλέον η ομάδα του Γιούργκεν Κλομπ είναι να περιμένει την αντίλαλο της, που θα εξαρτηθεί από το γκραν γκινιόλ παιχνίδι απόψε στο Καμπ Νου ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Μπάγερν.

Το σκορ της προηγούμενης εβδομαδας αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες. 4-0 οι Γερμανοί ισοπέδωσαν την “διαστημική” Μπαρτσελόνα , που μόνο οι φανέλες θύμιζαν στους φίλους της ποια ομάδα αγωνίζονταν. Το σημερινό της έργο είναι λογικό ότι μπορεί να χαρακτηριστεί ως υπερβολικά δύσκολο, και αν καταφέρει να κάνει την ανατροπή τότε πλέον θα μιλάμε για ζωντανό θαύμα! Και πως να μην είναι όταν απέναντι της έχει μια σοβαρή ομάδα, που δεν αστειεύεται σε κανέναν αντίπαλο, με ποδοσφαιριστές που “καταπίνουν” χιλιόμετρα και με τρομερή ποιότητα σε όλες τις γραμμές.

Οι Καταλανοί πρέπει να υπερβούν τους εαυτούς τους και να διαψεύσουν τις “Κασσάνδρες” που μιλάνε για τέλος εποχής αυτής της δυναστείας. Ο κόσμος θα τους δώσει ώθηση, και παίχτες κλειδιά όπως ο Ινιεστα, ο Τσάβι αλλά και ο Μεσι, επιβάλλεται να επαγρυπνήσουν τον κοιμώμενο γίγαντα. Το θέμα είναι ότι το δημιούργημα του Χάινκες, έχει αποδείξει κατά την διάρκεια της χρονιας πως καταφέρνει να επιτύχει με σχετική ευκολία τους στόχους που έχει θέσει έως και τώρα, καθώς το διακρίνει σοβαρότητα και μαχητικότητα.

Ο Τίτο Βιλανόβα δεν υπολογίζει εκ νέου, τους Πουγιολ,Ματσεράνο και τον τιμωρημένο Άλμπα, απεναντίας με τους φιλοξενούμενους που θα στερηθούν μόνο τις υπηρεσίες του Κρόος. Η επιλογή μας θα είναι ο άσσος από το ημίχρονο, με στήριξη στους Ισπανούς που κάποτε πρέπει να ξυπνήσουν… Και δεν ειναι αργα να το κάνουν!

Για να κλείσουμε την καθιερωμένη τριάδα μας, θα ασχοληθούμε και με το Σουηδικό κύπελλο. Η νεοφώτιστη Έστερ υποδέχεται την διψασμενη για τίτλο Γκέτεμποργκ. Παιχνίδι νοκ αυτ, με τους φιλοξενούμενους να έχουν θέσει ως πρώτιστο στόχο την κατακτηση του κυπελλου που συνδυάζεται ασφαλώς και με την έξοδό της στην Ευρώπη. Μπορεί να το καταφέρει αυτό, αρκεί να παρουσιαστεί σοβαρή μέχρι και το τέλος, όπου το κάθε στραβοπατήμα μπορει να στοιχίσει. Σημαντικές επιστροφές για τους “κυανόλευκους” του Γκέτεμποργκ που αξίζει το ρίσκο στο διπλό.

Στην πρωτεύουσα τώρα της Σουηδίας, η Τζουγκαρντεν φιλοξενεί την επίσης νεοφώτιστη Έργκριτε. Πολλά τα προβλήματα για τους γηπεδούχους που δεν ξεκίνησαν όπως θα περίμενε κάνεις το πρωτάθλημα. Εν αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που προέρχονται από την σπουδαία νίκη επί της Λαντσκρόνα με 4-2 ξεκινώντας εξαιρετικά, ιδίως η επιθετική της γραμμή, την χρόνια αυτή. Και τις τέσσερις φορές που συναντήθηκαν επιτεύχθηκαν πολλά γκολ. Λαμβάνουμε υπόψη την παράδοση αυτή, αλλά και τα πρώτα δείγματα των δύο ομάδων, και ποντάρουμε στο Οβερ που πληρώνει καλά.

Προτείνουμε:

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ -ΜΠΑΓΕΡΝ (1/1)

ΕΣΤΕΡ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ (2)

ΤΖΟΥΓΚΑΡΝΤΕΝ – ΕΡΓΚΡΙΤΕ (ΟΒΕΡ)

To Top