Λαϊκή απαίτηση: Ανοιχτά χαρτιά, συγκεκριμένες προτάσεις, καθαρές λύσεις! Ραντεβού στο Αλεξάνδρειο…

Η ώρα της αλήθειας στην πιο κρίσιμη βδομάδα  των τελευταίων χρόνων! Τέσσερις μέρες μετά την μεγάλη επιτυχία του Άρη με το άνοιγμα της διαδικασίας για το άρθρο 99, η κίτρινη ΠΑΕ  είναι έτοιμη να περάσει στην «επόμενη μέρα», με μεγαλύτερη αισιοδοξία και πίστη για ένα «καλύτερο αύριο».

Σήμερα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Αλεξάνδρειο, μια και έχει προγραμματιστεί (4μ.μ.) η γενική συνέλευση της ΚΜΑ με θέμα τις εκλογές της ΠΑΕ. Ο χώρος συμβολικός και επιβλητικός: το «Νίκος Γκάλης Hall», εκεί όπου θα κληθούν οι υποψήφιοι να παρουσιάσουν τις θέσεις τους, να ανοίξουν τα χαρτιά τους!

Η παρουσίαση των υποψηφιοτήτων εν όψει των εκλογών της ΠΑΕ Άρης θα είναι το βασικό αντικείμενο της έκτακτης γενικής συνέλευσης του φορέα. Μάλιστα, η ανακοίνωση που εξέδωσε θεωρείται ότι «ρίχνει το γάντι» σε όλους τους εμπλεκόμενους, ζητώντας τους καταθέσουν τεκμηριωμένες προτάσεις και εγγυήσεις.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: «Το ΔΣ και το σώμα της ΚΜΑ περιμένει να ακούσει από τα υποψήφια σχήματα τις θέσεις τους, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα κάτωθι θέματα:

1. Διοικητικά (Δομή και οργάνωση διοίκησης)

2. Οικονομικά (πλάνο διετίας-προϋπολογισμός εσόδων εξόδων- συμμετοχή στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου- πρόβλεψη για τη διαχείριση υπάρχοντος χρέους)

3. Αγωνιστικά (Ρόστερ- μεταγραφές- τμήματα υποδομής)

4. Ανάλυσης εμπορικής εκμετάλλευσης (εορτασμός 100 χρόνων- χορηγικά προγράμματα)

5. Επικοινωνιακά (Θέματα εκπροσώπησης με τα κέντρα αποφάσεων- σχέσεις με τους φιλάθλους της ομάδας)

6. Ανακίνηση θέματος εκτάσεως Θέρμης για νέο γήπεδο.

7. Σχέση με ΚΜΑ και ασφαλιστικές δικλείδες για την απαράβατη και πιστή τήρηση του πλάνου που θα παρουσιαστεί».

Αυτή την στιγμή είτε επίσημα, είτε ανεπίσημα τρεις είναι οι τάσεις.

1. Η πρώτη του Λάμπρου Σκόρδα, ο οποίος ανοιχτά και ξεκάθαρα θέλει την διοίκηση της ΠΑΕ, τονίζοντας ότι ζητάει ισχυρή «λαϊκή βούληση». Χθες έγινε γνωστό ότι πέρα από τους Νίκο Βογιατζή, Στέφανο Τσιόκνη, θα συνταχθούν μαζί του οι Θανάσης Κώνστας και Χρήστος Τσομπανίδης

2. Η δεύτερη είναι αυτή του Δημήτρη Ηλιάδη, ο οποίος θα κατέβει στις εκλογές με συνεργάτες παλιούς και νέους παράγοντες, ζητώντας ψήφο εμπιστοσύνης. Μαζί του συντάσσεται και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Ψηφίδης.

3. Η τρίτη και πιο ρευστή κίνηση έχει να κάνει με τον Αναστάση Αβάνογλου. Το πρώην μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ, φέρεται να βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τις ενδιαφερόμενες εταιρείες (μια που ασχολείται με φυσικό αέριο και μια κατασκευαστική), ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, πήρε την έγκριση προκειμένου να αποκαλύψει τα ονόματά τους στη συνέλευση. Είναι πολύ πιθανό να τεθεί προς ψήφιση αίτημα για να μετατεθεί -κατά δέκα μέρες περίπου- η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών της ΠΑΕ (έχουν οριστεί για τις 25 Μαΐου).

Σε κάθε περίπτωση ο κόσμος του Άρη ζητάει ξεκάθαρες απόψεις, ανοιχτά χαρτιά και καθαρές λύσεις! Δεν χωράνε ούτε αοριστολογίες, ούτε υποσχέσεις, αλλά ολοκληρωμένο πλάνο διοίκησης, συγκεκριμένες προτάσεις! 

Παράλληλα, είναι σαφές ότι η Λέσχη πρέπει να διαφυλαχθεί με το ένα ή το άλλον τρόπο ως κόρη οφθαλμού που θα γεννήσει ιδέες, λύσεις, όραμα, χωρίς να αποκλείεται η λύση του επενδυτή, της απόδρασης προς μια νέα εποχή!

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Αλεξάνδρειο!

 

 

 

 

To Top