Ναζλίδης στο PRESSARIS για τον Άρη, τα σενάρια και το μέλλον του!

Ο Θωμάς Ναζλίδης έχει βρεθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς τα σενάρια τον θέλουν μεταγραφικό στόχο του Άρη αλλά και άλλων ομάδων. Μιλώντας στο PRESSARIS ο 26χρονος παίκτης μίλησε για τα σενάρια, τον Άρη και το μέλλον του. 

Ο Θεσσαλονικιός επιθετικός πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά με τον Πλατανιά, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ και δίνοντας δυο ασίστ σε 22 παιχνίδια και ήδη έχει δεχθεί κρούσεις από ομάδες για να συνεργαστεί μαζί τους.

Όπως ξεκαθάρισε όμως ο Άρης δεν είναι ανάμεσα σε αυτές που τον προσέγγισαν. «Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση με τους ανθρώπους του Άρη. Διαβάζω και ακούω τα σενάρια που κυκλοφορούν αλλά δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία. Μακάρι να υπήρχαν οι προϋποθέσεις να παίξω στον Άρη αλλά είναι γνωστοί οι περιορισμοί που υπάρχουν», επεσήμανε ο Ναζλίδης που απ’ ότι φαίνεται δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στα Χανιά.

«Έχει προκύψει μια διαφορά στο οικονομικό στις διαπραγματεύσεις με τον Πλατανιά και αυτή τη στιγμή είμαστε μακριά. Το σίγουρο είναι ότι έχω προτάσεις από ομάδες και αυτό είναι κάτι που με ικανοποιεί».

To Top