Εθνική υποχρέωση στη Βαλτική‏

Τους χαιρετισμούς μας στους καλοκαιρινούς αναγνώστες της στήληςν των στοιχημάτων. Σπίθα μέσα στο σκοτάδι για τους φίλους του στοιχήματος η σημερινή ημέρα, καθώς ο μήνας που διανύουμε δεν έχει πλειάδα αναμετρήσεων και επιλογών.

Σήμερα όμως πορευόμαστε στα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και προκύπτουν κάποιες επιλογές, που βοηθών να εξασκησουμε το χόμπι μας.

Στο μακρινό Βίλνιους της Λιθουανίας ταξιδεύει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για να αντιμετωπισει το αντίστοιχο της Λιθουανίας. Σε ένα γήπεδο που θυμίζει χωρίς υπερβολή “χωράφι” οι διεθνείς μας ποδοσφαιριστές, οφείλουν να κάνουν το καθήκον τους για να συνεχίσουν να έχουν ελπίδες για την πρώτη θέση! Από την άλλη, η ομάδα του “Λάζλο” δεν αποτελεί ομάδα φόβητρο και οι πιθανότητες να κυνηγήσει τουλάχιστον την δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ των προκριματικών είναι μηδαμινές. Βάση ρόστερ και δυναμικής αξίζει το διπλό στο 1,75 για την Εθνική μας, που δεν μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια σε ατυχή αποτελέσματα με αντιπαλους τέτοιου βεληνεκούς.

Το άλλο παιχνίδι του ομίλου μας είναι αυτό ανάμεσα στη Λετονία και την Βοσνία Ερζεγοβίνης. Μονόπλευρο το ενδιαφέρον από την μεριά των φιλοξενουμένων, που είναι το μεγάλο φαβορί για την κατακτηση της πρώτης θέση στον όμιλο. Οι παρέα του Τζέκο δεν αστειεύεται, και δείχνει να φαντάζει απίθανο ένα σημερινό στραβοπάτημα. Οι Λετονοί βεβαίως, αγωνίζονται σε όλα τους τα παιχνίδια ανοιχτα και αναμένεται ένα θεαματικό ματς. Προσμένουμε το σύνολο των τερμάτων να είναι πάνω από 2,5 καθώς στηρίζουμε την αρκετά καλή απόδοση του ΟΒΕΡ.

Παροξυσμός επικρατεί στην Αλβανία, που περιμένουν με μεγάλη αγωνία την αναμέτρηση της Εθνικής τους ομάδας με την Νορβηγία. Οι γείτονες μας κάνουν όνειρα για πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, ενώ με σημερινή νίκη καπαρώνουν την δεύτερη θέση του ομίλου τους. Από την άλλη οι “Βίκινγκ” έχουν μείνει αρκετά πίσω και ταξιδεύουν στην χώρα της Αδριατικής με μοναδικό σκοπό την επίτευξη της νίκης. Δύσκολο παιχνίδι, θα φτήσουν αίμα και οι δύο ομάδες απόψε για θετικό αποτέλεσμα και προβλέπω να αλληλοεξοντωθούν. Μας αρέσει η ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο που προσφέρεται σε τιμές κοντά στο 2.00!

BETARIS

To Top