Οι Σλοβένοι γράφουν για τον κόσμο του Άρη, την… Ντόρτμουντ και τον Έλσνερ!

Η συμφωνία του Ροκ Έλσνερ με τον Άρη αποτελεί θέμα στην πατρίδα του από την ώρα που ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στους κίτρινους. Οι Σλοβένοι αναφέρουν πως ο 27χρονος παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα που φορά τα ίδια χρώματα με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, γνωρίζοντας τους στενούς δεσμούς φιλίας που ενώνουν τους οπαδούς των δυο ομάδων.

Η σλοβένικη ιστοσελίδα siol.net φιλοξενεί δηλώσεις του Έλσνερ όπου το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη τονίζει: «Είναι αλήθεια. Είμαι στη Θεσσαλονίκη, συμφώνησα με τον Άρη για τα επόμενα δυο χρόνια και υπέγραψα συμβόλαιο συνεργασίας. Θα ταξιδέψω στη Σλοβενία για να τακτοποιήσω κάποιες προσωπικές υποθέσεις και θα επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη για να υποβληθώ σε ιατρικές εξετάσεις και να ενσωματωθώ στην προετοιμασία της ομάδας”.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Σλοβένος αμυντικός μέσος είχε αρκετές προτάσεις (από ομάδες της Πολωνίας, της Νορβηγίας, της Κίνας, του Αζερμπαϊτζάν και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων όπως επισημαίνεται) μεταξύ των οποίων και η Παρτιζάν Βελιγραδίου αλλά αποφάσισε να μετακομίσει στην Ελλάδα και τον Άρη. Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους επέλεξε τους κίτρινους υποστήριξε πως «ορισμένες από τις προσφορές που είχα ήταν πιο συμφέρουσες οικονομικά αλλά είμαι πεπεισμένος ότι πήρα την σωστή απόφαση γιατί ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα που διαθέτει ένα μεγάλο και πιστό κοινό»,

Ο Έλσνερ θα είναι παρών την επόμενη χρονιά στα 100α γενέθλια του Άρη, για τα οποία γίνεται αναφορά στο κείμενο όπως και στην ιστορία του συλλόγου. Στον επίλογο ο συντάκτης υπογραμμίζει πως ο Άρης είναι γνωστός για τους φανατικούς οπαδούς του, οι οποίοι έχουν αδελφοποιηθεί με τους φίλους της Μπορούσια Ντόρτμουντ εξαιτίας και των κιτρινόμαυρων χρωμάτων που φορούν οι δυο ομάδες.

To Top