ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλειστά χαρτιά από τον Μπούργος ενόψει Ολυμπιακού

Από σήμερα ο Άρης μπαίνει για τα καλά στους ρυθμούς του ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, κάνοντας focus στον σχεδιασμό με στόχο το “τρίποντο”, στον έναν από τους τέσσερις “τελικούς” που τον περιμένουν.

Μέχρι χθες ο Χερμάν Μπούργος έδειξε να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, τη στιγμή που έχει δεδομένη την απουσία του Αμπουμπακάρ Καμαρά και όπως όλα δείχνουν και του Λούκας Σάσα, ενώ παραμένει αμφίβολος ο Κριστιάν Γκάνεα.

Ο Καμαρά -μετά την απερισκεψία του κόντρα στον Παναθηναϊκό και την αποβολή του – θα είναι απών από το ντέρμπι της Κυριακής και ο Αργεντίνος θα “ψάξει” τις λύσεις.

Για την ώρα, δεν έχει δείξει κάτι στα όσα διαδραματίζονται στις προπονήσεις, αν και θεωρητικά όπως έχουμε επισημάνει  βάσει των διαθέσιμων επιλογών ο Ντάνιελ Μαντσίνι είναι αυτός που έχει το προβάδισμα ως… αντί-Καμαρά, σε ρόλο δηλαδή κεντρικού προωθημένου, την στιγμή άλλωστε που ούτε ο Μάνος, ούτε ο Λόπεθ δυο καθαρόαιμοι επιθετικοί έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής με τον Μπούργος στον πάγκο, ενώ υπάρχει και το plan B με τον Λουίς Πάλμα.

Από κει και πέρα, σήμερα θα φανεί καλύτερα, εάν θα αρχίζει να καταλήγει στα πρόσωπα που θα κληθούν να σηκώσουν το βάρος της κιτρινόμαυρης αποστολής την Κυριακή.

To Top