ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι 213 μέρες του Άλι για την επιστροφή και η “αγκαλιά” του Άρη!

Ο Μοχάναντ Άλι είναι και πάλι στη Θεσσαλονίκη και στην διάθεση του Άρη! Φόρεσε τα κιτρινόμαυρα, έκανε ατομικό πρόγραμμα και θέλει να κλείσει την φετινή σεζόν στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Ιρακινός επιθετικός ήρθε με πολλά όνειρα, φιλοδοξίες, αλλά και δίνοντας πολλές υποσχέσεις, αναζήτησε την ευκαιρία για να φωνάξει “παρών” στο Ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό “χάρτη”, όμως ο σοβαρός τραυματισμός του στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης προκάλεσε ένα πολύμηνο περιπετειώδες “ταξίδι”.

Από τις 2 Οκτωβρίου 2021 στο Κλεάνθης Βικελίδης μέχρι και χθες που έκανε την πρώτη του προπόνηση (έστω και σε ατομικό επίπεδο) στο Νέο Ρύσιο, πέρασαν 213 μέρες και 32 “χαμένα” παιχνίδια του Άρη, προφανώς και χαμένες ποδοσφαιρικές ευκαιρίες.

Τις επόμενες μέρες θα αξιολογηθεί η κατάσταση του και θα φανεί εάν είναι σε θέση να βοηθήσει στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το φινάλε.

Ο Χερμάν Μπούργος θα δει στην πράξη και θα αποφασίσει ανάλογα. Πάντως σε κάθε περίπτωση, μικρές ή μεγάλες “λεπτομέρειες” καταγράφουν τις συμπεριφορές μιας μεγάλης ομάδας. Και στην υπόθεση του Μοχάναντ Άλι, ο Άρης έδειξε πώς λειτουργεί ένας μεγάλος σύλλογος.

Από την πρώτη στιγμή, όταν υπέστη ρήξη χιαστών, αποφασίστηκε να μεταβεί στο Λονδίνο για να εξεταστεί από τον προσωπικό του γιατρό, κάτω από την απόλυτη στήριξη των κιτρινόμαυρων για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος ανήκει μέχρι τον Ιούνιο στο ρόστερ τους, αλλά είναι με δανεισμό. Οι κιτρινόμαυροι δεν σκέφτηκαν λεπτό τίποτε διαφορετικό από το να απλώσουν μια μεγάλη αγκαλιά.

Έτσι έπειτα από τις εξετάσεις ο Άλι, πήγε στο Ίνσμπουργκ της Αυστρίας σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο και εν συνέχεια παρέμεινε εκεί για ένα μήνα για αποκατάσταση.

Από τότε μέχρι και σήμερα, ο Άρης σε όλο αυτό το διάστημα ήταν στο πλευρό του 21χρονου Ιρακινού, μια συμπεριφορά που αρμόζει στις μεγάλες ομάδες.

Για την… ιστορία, ο Άλι μετράει τρεις συμμετοχές με τη φανέλα του Άρη (μόλις 61′) κόντρα σε Ιωνικό, Ατρόμητο και Απόλλωνα.

To Top