Όλη η αλήθεια για τον Τζένκινς, τον περίεργο ρόλο της ΕΟΚ με τα δελτία και την εύνοια στην ΑΕΚ!

Ο Άρης βρίσκεται με την… πλάτη στον τοίχο σε ότι αφορά το θέμα της ανάκλησης των δελτίων, αλλά είναι ώρα να ειπωθούν κάποια ξεκάθαρα πράγματα. Υπάρχει η μεγάλη προσπάθεια επιβίωσης του Άρη, ο περίεργος ρόλος της ΕΟΚ και φυσικά η ξεκάθαρη εύνοια της ΑΕΚ, ως το απόλυτο αντίβαρο.

Συγκεκριμένα:

1. Και σήμερα αναμένεται να συνεχιστούν οι επαφές ανάμεσα στην ΚΑΕ Άρης και τον Τζένκινς και η κιτρινόμαυρη πλευρά περιμένει την στοιχειώδη απάντηση σε πρόταση που του έχει καταθέσει για νέο διακανονισμό μέσω τηλεοπτικών δικαιωμάτων, ώστε και αυτός να είναι εξασφαλισμένος και η ομάδα να μην έχει μονίμως θηλιά στον λαιμό. Και μάλιστα με άκρως υπερβολικό τρόπο.

2. Ο Αμερικάνος έχει πάρει -ούτε λίγο, ούτε πολύ- έξι δόσεις και όχι μια, όπως έγινε, π.χ. στα ban της ΑΕΚ! O Άρης πληρώνει, -έχει ναι μεν δυσκολίες, αλλά πληρώνει- κι έχει προβλήματα!

3. Τελικά πόσο ηθικό είναι τιμωρείται μία ομάδα (Άρης) που πληρώνει ό,τι μπορεί με αίμα και κόπο, και την ίδια ώρα να μην ανοίγει μύτη, για μια άλλη (ΑΕΚ) που έκανε… ακορντεόν με τα ban, φτάνοντας “αισίως” τα… 20!

4. Πρέπει να ξεκαθαρίσει τον… ρόλο της η ΕΟΚ. Από τη στιγμή που οι δύο πλευρές ( ΚΑΕ-παίκτης) βρίσκονται σε συζητήσεις και είναι πιθανή η συμφωνία, η ΕΟΚ δε νοείται να πιέζει για τα δελτία του Άρη εν όψει του αγώνα με τη Λάρισα και να αλλοιώσει το πρωτάθλημα δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, αλλά και να καταδικάσει την προσπάθεια μιας ομάδας για μία αγωνιστική επιτυχία στην τελική ευθεία της σεζόν ενώ έχει πληρώσει τόσα και τόσα χρήματα στον Τζένκινς! Την στιγμή που υπάρχει το απόλυτο κοντράστ με ομάδες όπως η ΑΕΚ που με μια… προκαταβολή τον περασμένο Σεπτέμβριο δεν ξαναπλήρωσαν ευρώ, ενώ έκαναν και μεταγραφές!

Σήμερα λοιπόν, λογικά θα ξεκαθαρίσουν πολλά. Εφόσον, τελικά συμβούν σημεία και τέρατα και τιμωρηθεί ο Άρης και ισχύσει η ανάκληση των δελτίων ο Άρης θα κατέβει με έφηβους παίκτες και τους Νετζήπογλου, Σχίζα, Κώττα.

To Top